Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Legjobbak között a budapesti reptér

Hatodik egymást követő évben lett az év legjobbja a Changi Repülőtér Szingapúrban a Skytrax listája szerint, azonban idén a Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérnek is van oka az örömre, ugyanis a kelet-közé-európai régió legjobb repterének választották. Az összesített listát főként kelet-ázsiai és európai városok repterei vezetik.

A 10 legjobb repülőtér összesített listájára Szingapúr mellett felkerült Tokió, Szöul, München, Hongkong, Doha, Nagoya, Zürich, London és Frankfurt repülőtere is. Budapest összességében a 84. helyen áll, megelőzve a régióban Prága és Varsó repterét. Összehasonlításként a magyarok által is gyakran látogatott bécsi reptér a 24. helyen áll.

A legjobbak listáját utasforgalom alapján is elkészítették, ahol 8 kategóriában az alábbiak lettek a győztesek:

Legjobbak között a budapesti reptér

A kategóriák szerinti listán a világ legtisztább reptere a tokiói lett, a legtöbbet az indonéz főváros, Jakarta reptere fejlődött, a legjobb reptéri szálloda a szingapúri reptér mellett található Crowne Plaza lett, a legjobb személyzet a tajvani reptéren van, a reptéri ételek Hongkongban a legjobbak, vásárlás szempontjából pedig a londoni Heathrow lett a legjobb.

A repterek mellett elkészítették a 100 legjobb légitársaság listáját is, aminek élén az Emirates, a Qatar Airways és a Singapore Airlines áll.

Forrás

Főlap Ingatlan Legjobbak között a budapesti reptér

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1138
Cikkmegtekintések találatai
327651

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 84 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz