Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

6 milliárd forintból újítják fel a népszerű szállodákat

6 milliárd forintból újítják fel a népszerű szállodákat
Három budapesti és két balatonfüredi szállodában zajlanak felújítások a Danubius Hotels Groupnál. A megújulási munkálatok teljes költsége több mint 6 milliárd forint, a várható befejezése pedig jövő év tavasza - szerepel a cégcsoport közleményében.

Idén a Hilton Budapestben negyedik üteméhez érkeznek a munkálatok, amely során a déli szárnyban található 93 szoba is az eddig felújított szobákkal egyező stílusban készül el. Többek között megújul a szálloda Historic Lounge szintjén található Halászbástyára néző Anjou terem, amely főként esküvők és gálavacsorák kedvelt helyszíne.

A Teréz körúti Radisson Blu Béke Hotelben idén tavaszra már elkészült kétemeletnyi vendégszoba és lakosztály teljes körű felújítása, ezzel három új szobakategória jelent meg a kínálatban: 55 executive szoba, 5 junior- és 2 executive lakosztály. Megújuláson esik át a teljes lobby, a jelenlegi 6 földszinti rendezvényterem 450 négyzetméterén konferenciaközpont létesül. A Zsolnay Kávéházba hamarosan a nagykörútról közvetlenül is betérhetnek a vendégek.

Zsolnay Kávéház


A már korszerűsített emeleti konferenciatermek után a Danubius Hotel Helia földszintje is átalakításra kerül, egy lounge hangulatú lobby fogadja majd az érkezőket, illetve a jelenlegi éttermi kínálatot modern bisztró váltja fel. Továbbá korszerűsítésre kerülnek a balatonfüredi Hotel Annabella szobái, illetve a Hotel Marina toronyépületében további három emeleten superior besorolást kapnak a standard szobák.

Forrás

Főlap Ingatlan 6 milliárd forintból újítják fel a népszerű szállodákat

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1195
Cikkmegtekintések találatai
386452

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz