Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Tarlós: Márciusban utazhatunk a 3-as metró új szerelvényeivel

Tarlós: Márciusban utazhatunk a 3-as metró új szerelvényeivel
Már márciusban forgalomba állnak a 3-as metró felújított szerelvényei, miután a negyedik felújított szerelvény múlt héten jött meg Oroszországból - mondta el Tarlós István, az Indexnek adott interjúban.

A 3-as metróra megvan, meglesz a forrás, a főpolgármester bízik abban, hogy a kiviteli tervekre kiírt tenderekre mostantól reális, nem túlárazott pályázatok érkeznek. A BKV időt akart nyerni, amikor a kiviteli tervek helyett az engedélyezési tervekre írta ki az első pályázatokat, de nem számított arra, hogy a reálisnál 50 milliárd forinttal drágább ajánlatok érkeznek.

A kivitelezés csúszásával kapcsolatban elmondta, hogy az májusban kezdődött volna, de a metrópótlásra az állam azt akarta, hogy legyen kiszervezés, ennek megfelelően kiírták a tendert, amit aztán az NFM hátba támadott. Mivel még 40 millióra meg is akarták büntetni a fővárost, ezért a BKV jogorvoslatért fordult a bírósághoz, amit első fokon meg is nyert. Ez okozta a pályázat majdnem fél éves csúszását.

A beérkezett autentikus szakvélemények szerint nem balesetveszélyes a 3-as metró - tette hozzá. A negyedik új szerelvényt múlt héten hozták meg Oroszországból, így azt már márciusban forgalomba állítják.

Forrás

Főlap Ingatlan Tarlós: Márciusban utazhatunk a 3-as metró új szerelvényeivel

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332434

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 68 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz