Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Nekiment a XI. kerület is a hatalmas budai lakóparkfejlesztésnek

Nekiment a XI. kerület is a hatalmas budai lakóparkfejlesztésnek
A XI. kerület a mai napon egyhangú döntéssel változtatási tilalmat rendelt el a Feneketlen-tó partjánál található ingatlanra, ahol Buda Gardens néven épülne új lakópark. Így 2018 végéig biztosan nem történhet egy kapavágás sem, de az is lehet, hogy utána sem - írja a válasz.hu.

Mint már korábban mi is beszámoltunk róla, a Feneketlen-tó környékén jelentős lakóparkfejlesztést tervez a DVM Group, a projekt keretében 350 lakás és egy 500 férőhelyes mélygarázs is létesülne. A beruházás azonban jelentős ellenállást váltott ki a környéken lakókból, és valóságos küzdelem vette kezdetét a fejlesztés ellen.

A tegnapi nap során benyújtott előterjesztés értelmében az érintett tömbre változtatási tilalmat rendel el a XI. kerület, ami egészen 2018 végéig, vagyis a kerületi építési szabályzat elfogadásáig fog élni. A változtatási tilalomról ma délelőtt meg is született a döntés.

A szabályok szerint a változtatási tilalom alá eső területen telket alakítani, új építményt létesíteni, meglévő építményt átalakítani, bővíteni, továbbá elbontani, illetőleg más építési hatósági engedélyhez nem kötött értéknövelő változtatást végrehajtani tilos.

Pannónia Ház
Magnólia Ház

Forrás

Főlap Ingatlan Nekiment a XI. kerület is a hatalmas budai lakóparkfejlesztésnek

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1055
Cikkmegtekintések találatai
273735

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 11 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz