Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Kétmilliárd forintból újulhat meg az Orczy negyed

Kétmilliárd forintból újulhat meg az Orczy negyed
Kétmilliárd forintos pályázati forrást hagyott jóvá a Fővárosi Közgyűlés az Orczy negyed rehabilitációjára - olvasható Kocsis Máté, Józsefváros polgármesterének a bejelentése a Józsefváros.hu oldalon. A városrehabilitációs program a társadalmi, a foglalkoztatási és a bűnmegelőzési, valamint a lakhatási problémák megoldására fordít kiemelt figyelmet.

Az Orczy negyed fejlesztésére fókuszáló program tervezésébe az önkormányzat bevonta a helyi lakosságot, az intézményeket, valamint az egyházi és civil szervezeteket. A Fővárosi Közgyűlés augusztus 30-ai ülésén döntött az Orczy negyed rehabilitációjának kétmilliárd forintos támogatásáról, amelynek jóváhagyásához a Miniszterelnökség megerősítésére van még szükség.

A pályázat három nagy programelemet foglal magában: az egyik a lakhatással kapcsolatos, emellett egy foglalkoztatási-gazdaságélénkítési, valamint egy bűnmegelőzési-közterületi programrész is lesz. A programban nagy hangsúlyt kapnak a szociális elemek, az itt élők társadalmi integrációjának elősegítése. Átveszik ugyanakkor a korábbi városrehabilitációs programokban szereplő bevált elemeket is, mint például a Szomszédsági Rendőr Program. A pályázat részeként továbbá támogatható társasházak, szociális bérlakások energiahatékonysággal egybekötött felújítása, bérlakások vásárlása, közterületek felújítása, akadálymentesítés, társadalmi beilleszkedést segítő, családsegítő, gyermekvédelmi és egészségügyi programok, valamint bűnmegelőzési projektek szervezése.

Forrás

Főlap Ingatlan Kétmilliárd forintból újulhat meg az Orczy negyed

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1134
Cikkmegtekintések találatai
326959

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 87 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz