Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Novembertől nem jár a 3-as metró

Novembertől nem jár a 3-as metró
A BKK társadalmi egyeztetésre bocsátja az M3-as metróvonal felújításának első üteme - a metró Újpest és a Lehel tér közötti pótlása - idejére kidolgozott forgalmi rendet bemutató mobilitási tervét. A metrópótlás az északi szakaszon 2017. november elejétől várhatóan egy évig tart, ekkor a szerelvények csak Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekednek. Az északi szakasz felújítása alatt esténként és hétvégéken az M3-as metró helyett annak teljes vonalán pótlóbusszal lehet utazni.

Az Újpest-Központ és a Lehel tér közötti szakaszon várhatóan egy évig nem közlekedik majd az M3-as metró, pótlására a BKK lakótérségekre lebontott, részletes mobilitási tervet dolgozott ki. A térségeként bemutatott tervek jellemzője, hogy a belváros elérése érdekében az utasok igénybe vehetik az Újpest-Központ és a Lehel tér között közlekedő metrópótló autóbuszokat, valamint a belváros gyorsabb elérését biztosító alternatív eljutási lehetőségeket.

A metrópótlási tervek részletesen a www.bkk.hu/te/m3-eszak oldalon térségenként, interaktív, térképes felületen ismerhetők meg, ezen az oldalon keresztül véleményezheti bárki a tervezetet 2017. szeptember 4-től (hétfőtől) 17-én (vasárnap) éjfélig. A metrópótlás miatt kényszerűen megnövekedik majd az utazási idő, esetenként több átszállásra lesz szükség, amiért a BKK az érintettek türelmét kéri. A metróvonal infrastruktúra-felújításának célja, hogy elkészültével az utasok kényelmesebben, megújult állomásokon és vonalon keresztül, felújított metrószerelvényeken, utazhassanak.

Forrás

Főlap Ingatlan Novembertől nem jár a 3-as metró

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1134
Cikkmegtekintések találatai
326953

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 81 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz