Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Kiderült a dátum: nemsokára lezárják a 3-as metró északi szakaszát

Elkészült a 3-as metró állomásfelújítására megírt szerződés, és elképzelhető az is, hogy szeptember elejére győztest hirdetnek az alagút-felújításra is - közölte a BKV vezérigazgatója. Bolla Tibor arról is beszélt, hogy októberben kezdődhet a rekonstrukció, addig folyamatosan végzik a felszíni forgalomtechnikai munkálatokat.

Már elkészült a 3-as metró állomásainak felújításáról szóló szerződés, ki is küldték a nyertes pályázónak, és ha ő is szignálja a megállapodást, akkor szeptember első hetében alá is írhatják - mondta az InfoRádiónak Bolla Tibor. A BKV-vezérigazgatója azt sem zárta ki, hogy az alagút felújítására kiírt tender is lezárul addig, és akkor szeptember elején aláírható akár mindkét szerződés is.

A nyertes pályázó azonnal meg tudja kezdeni a felújítást, de feltehetően csak október végén kell majd lezárni a metrót, addig olyan munkákat tud végezni, amelyek nem zavarják az utasforgalmat

- mondta Bolla Tibor, hozzátéve, hogy a két pályázat nyertese egyszerre tud dolgozni majd az állomásokon és az alagúton, össze tudják hangolni a munkákat.

A BKV első embere megerősítette, hogy az északi szakasz lezárása után az utasok szállítására rendelkezésre fognak állni a szükséges buszok, mert a BKV is szerzett be új és használt járműveket, és a BKK-nak is vannak olyan alvállalkozói, akik be tudnak segíteni.

"Sarkalatos kérdés a járművezetői állomány, mert országos sofőrhiány van, a buszvezetők pótlása, toborzása és képzése folyamatosan zajlik a BKV-nál, az első szakaszok felújítását nem fogja zavarni a jármű- vagy a járművezető-hiány" - közölte Bolla Tibor. Jelenleg a forgalomtechnikai megoldások kialakítása zajlik, mert a teljes szakaszon meg kell oldani a buszközlekedést, a kritikusabb pontok azok, ahol fordulnak a buszok, illetve ahol tárolni kell őket, ezek a vezérigazgató szerint nagy logisztikai kérdések.

"Lesz, ahol buszsávot alakítunk ki, de van, ahol ez nem oldható meg, a forgalomtechnikai szakemberek folyamatosan ezen dolgoznak. A felszíni pótlás biztos, hogy adott térségekben okoz majd fennakadást vagy lassulást, de azon dolgozunk, hogy ez minél kisebb legyen" - ígérte Bolla Tibor.

Forrás

Főlap Ingatlan Kiderült a dátum: nemsokára lezárják a 3-as metró északi szakaszát

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1134
Cikkmegtekintések találatai
326966

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 97 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz