Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

További csúszás várható a 3-as metró felújításában

További csúszás várható a 3-as metró felújításában
Eredménytelenül zárult a 3-as metró déli és középső szakaszára kiírt tender - írja a Zoom.hu az Európai Unió közbeszerzési értesítőjére hivatkozva.

A hírportál szerint, ismét eredménytelenül zárult a M3-as metró déli (Kőbánya-Kispest - Népliget), valamint a középső (Nagyvárad tér - Lehel tér) szakaszának állomásainak felújítására és kiegészítő tervezésére kiírt közbeszerzés. A rendelkezésre álló anyagi fedezet ugyanis nem elegendő a szerződés megkötésére, mivel a beérkező ajánlatok mindegyike meghaladta ezt az összeget. Ajánlatot a Swietelsky Magyarország Kft., az SDD Konzorcium, a Magyar Bau Holding Zrt. (Strabag) és a KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. tett.

A főváros már többször nekifutott az említett szakasz esetében a közbeszerzésnek, de korábban három tender is sikertelennek bizonyult, mivel a túl magas ajánlatokat Budapest nem tudja kifizetni a 137,5 milliárd forintos állami keretből. Az északi, Újpest-Központ és a Lehet tér közötti szakaszon sikerült egyedül győztest hirdetni eddig, annak felújítását a Strabag Építőipari Zrt. 24 milliárd forintért vállal, a szerződést a tervek szerint szeptember 1-én írják alá, és a cégnek 2018. november végéig kell majd elkészülnie.

Forrás

Főlap Ingatlan További csúszás várható a 3-as metró felújításában

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1279
Cikkmegtekintések találatai
433496

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 20 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz