Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Egy új parkban sétálhatsz az egyik legforgalmasabb metrómegállónál

Március óta zajlanak az Agora Budapest építési munkálatai az Árpád híd pesti hídfőjénél, az első szakasz 2019-re, a teljes projekt várhatóan 2023-ra készül el. A projekt ingatlanfejlesztője, a HB Reavis az építési munkálatok első szakaszáig egy közparkot hozott létre, ami körülbelül 1 éven keresztül lesz látogatható.

Az Árpád híd pesti hídfőjénél épül az Agora Budapest, egy öt épületből álló irodakomplexum, amelyhez számos kiskereskedelmi terület is kapcsolódik majd. Az első épületek várhatóan 2019 második felére készülnek el, míg a teljes projekt befejezését 2023-ra tervezik. Az első szakasz befejezéséig egy ideiglenes közparkot alakítanak ki, amit az arra járók szabadon használhatnak. A közpark mellett jelenleg egy hajózási konténerekből épített konténeriroda áll, ezeknek a helyére később egy 90 méter magas torony épül, ami környék legmagasabb épülete lesz.

Egy új parkban sétálhatsz az egyik legforgalmasabb metrómegállónál


A Portfolio kérdésére Kigyóssy Örs, a HB Reavis Magyarország akvizíciós és fejlesztési igazgatója elmondta, hogy a toronyirodaház jelenlegi állás szerint megvalósításra kerül, annak ellenére, hogy még nincsenek biztos bérlői az ingatlannak. Bíznak a piac működésében, és bár előre aláírt szerződésekkel még nem rendelkeznek, több lehetséges bérlővel is folyamatban vannak a tárgyalások. Várhatóan a bérlési költség havi 14,5-17 euró (4300-5100 forint) lesz egy négyzetméterre számolva. Hozzátette azt is, hogy a londoni kapcsolataiknak köszönhetően, igyekeznek a Brexit miatt Londont elhagyó cégeket is idecsábítani.

Egy új parkban sétálhatsz az egyik legforgalmasabb metrómegállónál


A 3-as metró lejárójának a közelsége miatt felmerültek ötletek arról, hogy a Westendhez hasonló megoldást hozzanak létre, ahol a bevásárlóközpont egybe van építve az aluljárószinttel. Jelenleg azonban nem terveznek bevásárlóközpontot építeni a már meglévő Duna Plaza és a Westend közé, csupán az irodákra, a kiskereskedelmi területekre és egyéb szolgáltatásokra koncentrálnak.

Egy új parkban sétálhatsz az egyik legforgalmasabb metrómegállónál

2017.03.13 09:35 Egy 3-as metrónyi összegből épül át az Árpád híd környéke
2017.03.09 11:40 Óriási beruházás indult az Árpád hídnál

Forrás

Főlap Ingatlan Egy új parkban sétálhatsz az egyik legforgalmasabb metrómegállónál

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332980

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 66 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz