Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Újabb modern passzív házat épít az egyik legnépszerűbb pesti kerület

Újabb modern passzív házat épít az egyik legnépszerűbb pesti kerület
Nyáron is folytatódott a XIII. kerületben az intézmény-felújítási program, amelyre az önkormányzat az elmúlt két évben összesen 3,5 milliárd forintot fordított. A Láng Művelődési Központ 1,3 milliárd forintos rekonstrukciója jelenleg is folyamatban van, emellett építik az újabb passzív házat és egy új szökőkutat a Dráva utcai parkban - derül ki a XIII. Kerületi Önkormányzat közleményéből.

A XIII. kerületben egész nyáron folytatódnak az önkormányzati fejlesztések, az intézmény- és lakásfelújítási programok. A Rozsnyay utcai a Láng Művelődési Központ rekonstrukciója során modernizálják az intézményt, ugyanakkor megőrzik a hetvenes évek építészetének jellemzőit. A terveknek megfelelően készül a Prevenciós Központ (Tüzér utca) épülethomlokzatának felújítása, hőszigetelése. Bővült a Szegedi úti Szakrendelő egynapos műtője, és gyógytorna-öltözőket is kialakítottak.

Hamarosan átadják a Tüzér utcai Gyermekkert Tagóvodát, amelyet megközelítőleg 600 millió forintból korszerűsítettek. A 133 férőhelyes Napsugár Tagóvoda udvarának felújítása a Thurzó utcában már zajlik, illetve megkezdődött a Mese Tagóvoda (Esküvő köz) teljes korszerűsítésének előkészülete, amelynek a felújítására 560 millió forintot biztosít az önkormányzat.

A közművelődési intézmények közül az Angyalföldi Gyermekházban (Dagály utca) felújították a magastetőt és más belső felújításokat is végeztek. A Tátra utcai Újlipótvárosi Klub-Galéria átalakítása körülbelül 18 millió forintból valósul meg.

A Wein János parkban a Victor Hugo utca mentén pihenőtér létesült és a Dráva utcai parkban az interaktív szökőkút kivitelezési munkái megkezdődtek. Emellett, a Kartács utcai 23 lakásos passzív technológiájú épület kivitelezése folyamatban van, jelenleg a negyedik emeletnél tart. Már korábban is épült passzív technológiával ingatlan a környéken, az első egy 100 lakásos passzív társasház volt, önkormányzati beruházásként.

Forrás

Főlap Ingatlan Újabb modern passzív házat épít az egyik legnépszerűbb pesti kerület

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1138
Cikkmegtekintések találatai
327610

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 42 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz