Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Lendületben maradt a XIII. kerület

Lendületben maradt a XIII. kerület
Nyáron is folytatódott a XIII. kerületben az intézmény-felújítási program, amelyre az önkormányzat az elmúlt két évben összesen 3,5 milliárd forintot fordított. A Láng Művelődési Központ 1,3 milliárd forintos rekonstrukciója jelenleg is folyamatban van, emellett építik az újabb passzív házat és egy új szökőkutat a Dráva utcai parkban - derül ki a XIII. Kerületi Önkormányzat közleményéből.

A XIII. kerületben egész nyáron folytatódnak az önkormányzati fejlesztések, az intézmény- és lakásfelújítási programok. A Rozsnyay utcai a Láng Művelődési Központ rekonstrukciója során modernizálják az intézményt, ugyanakkor megőrzik a hetvenes évek építészetének jellemzőit. A terveknek megfelelően készül a Prevenciós Központ (Tüzér utca) épülethomlokzatának felújítása, hőszigetelése. Bővült a Szegedi úti Szakrendelő egynapos műtője, és gyógytorna-öltözőket is kialakítottak.

Hamarosan átadják a Tüzér utcai Gyermekkert Tagóvodát, amelyet megközelítőleg 600 millió forintból korszerűsítettek. A 133 férőhelyes Napsugár Tagóvoda udvarának felújítása a Thurzó utcában már zajlik, illetve megkezdődött a Mese Tagóvoda (Esküvő köz) teljes korszerűsítésének előkészülete, amelynek a felújítására 560 millió forintot biztosít az önkormányzat.

A közművelődési intézmények közül az Angyalföldi Gyermekházban (Dagály utca) felújították a magastetőt és más belső felújításokat is végeztek. A Tátra utcai Újlipótvárosi Klub-Galéria átalakítása körülbelül 18 millió forintból valósul meg.

A Wein János parkban a Victor Hugo utca mentén pihenőtér létesült és a Dráva utcai parkban az interaktív szökőkút kivitelezési munkái megkezdődtek. Emellett, a Kartács utcai 23 lakásos passzív technológiájú épület kivitelezése folyamatban van, jelenleg a negyedik emeletnél tart.

Forrás

Főlap Ingatlan Lendületben maradt a XIII. kerület

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1136
Cikkmegtekintések találatai
327423

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 65 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz