Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Lezárásokra kell számítani a Petőfi hídnál

Lezárásokra kell számítani a Petőfi hídnál
Felújítják a Műegyetem rakpartot a Bertalan Lajos utca és a Petőfi híd déli lehajtója között, a felújítás 2017. augusztus 10-től várhatóan december 10-ig tart. Lezárják a forgalom elől a Petőfi híd északi le- és felhajtóját, a Műegyetem rakparton pedig irányonként egy-egy sávot zárnak le. A rekonstrukció elkészültével a Műegyetem rakpart e szakaszán a déli irányba két, az északi irányba egy forgalmi sávon haladhat majd a forgalom, az útpálya mellett kétirányú kerékpárút épül - szerepel a Főpolgármesteri Hivatal közleményében.

Augusztus 10-e és várhatóan december 10-e között felújítják a XI. kerületi Műegyetem rakpart Bertalan Lajos utca és a Petőfi híd déli lehajtója közötti útszakaszt, valamint a híd budai oldali le- és felhajtóit. A rekonstrukció során felújítják a rakpartszakasz teljes útpálya-szerkezetét, és a jövőben déli irányba két, északi irányba egy sávon haladhatnak majd az autósok, az észak felé vezető oldalon pedig kétirányú kerékpárutat jelölnek ki a járda mellett. Szintén a rakpart Dunához közelebb eső oldalán új parkolóhelyeket építenek ki, mert a jövőben a Műegyetem R épülete (a Petőfi híd felől érkezve az első épület) előtt nem lesz lehetséges várakozni.

A felújítás első építési ütemében augusztus 10-től lezárják a forgalom elől a Petőfi híd északi fel- és lehajtóját, ez a korlátozás várhatóan szeptember második felében szűnik majd meg. A déli (a Rákóczi hídhoz közelebb eső) fel- és lehajtó egyelőre továbbra is használható lesz, forgalmát várhatóan augusztus 21-től egyirányúsítják a rakpart irányába.

A Műegyetem rakpart forgalmi rendje is változik: augusztus 10-től egy időben két sáv lezárásával zajlik a munka, az autóforgalom irányonként egy-egy sávon haladhat. A budai alsó rakpartra vezető lehajtót várhatóan november végéig szintén lezárják, ezért az autósoknak érdemes a Rákóczi hídi lehajtót használni ezen időszak alatt. Augusztus 7-étől a Műegyetem teljes felújítandó szakaszán tilos lesz parkolni.

Augusztus 10-től (csütörtöktől) szeptember második feléig a Gazdagréti tér végállomás felé közlekedő 153-as busz a Magyar Tudósok körútja-Pázmány Péter sétány-Dombóvári út-Budafoki út-Október huszonharmadika utca módosított útvonalon kerüli el a Petőfi híd lezárt északi felhajtóját. Ezért nem érinti az Egyetemváros-A38 hajóállomás és a Petőfi híd, budai hídfő megállóhelyet. A terelt vonalszakaszon a busz a Dombóvári úti Infopark megállóhelyen, valamint a 33-as és 133E busz Budafoki út/Dombóvári út megállójában áll meg, a Budafoki út/Szerémi sor csomópontban pedig az Irinyi József utcai megálló helyett a Budafoki úton, a 33-as és 133E busz megállójában lehet felszállni.

Forrás

Főlap Ingatlan Lezárásokra kell számítani a Petőfi hídnál

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1136
Cikkmegtekintések találatai
327346

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 21 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz