Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Örülhetnek az autópályán közlekedők

Örülhetnek az autópályán közlekedők
Jó hír az M1-esen, az M3-ason és az M7-esen autózóknak, hogy az autópályák burkolata belátható időn belül több jelentős szakaszon is megújulhat. Ezeken a részeken nem csupán kisebb javításokat végeznek, hanem a teljes burkolatot felújítják, azt azonban még nem lehet tudni, hogy pontosan mikor indulhatnak el a felújítások. Több esetben éjszaka végzik az említett munkálatokat, hogy minimalizálják a torlódásokat - szerepel a Világgazdaság cikkében.

A Magyar Közút tájékoztatása szerint a 2017-ben az M1-est érintően Budapesttől Hegyeshalom felé vezető pályán egy 2,5, valamint egy körülbelül 11 kilométer hosszú útszakaszt jelöltek felújításra, de a szakaszok kivitelezésének időpontja egyelőre nem ismert. A beruházások várható költsége meghaladhatja a 3 milliárd forintot. Már korábban is volt szó róla, hogy az M1-es megnövekedett forgalomterhelése miatt, Budapest és Tatabánya között biztosan, Tatabánya és Győr között pedig valószínűleg kétszer három sávosra kell bővíteni az autópályát, a következő 3-4 évben.

Az M7-esen is felújításokra van szükség, a Budapesttől Letenye irányába tartó jobb pályaoldalon több mint 20 kilométer hosszúságban újítanák meg az autópályát, aminek tervezett beruházási költsége 4,3 milliárd forint. Az M3-ason több helyen is várhatók a későbbiek folyamán munkák, Budapesttől Vásárosnamény irányában a jobb pályán két helyen 8, illetve 6 kilométer hosszan, a bal pályán pedig 1,5 kilométeren újul meg a burkolat.

Forrás

Főlap Ingatlan Örülhetnek az autópályán közlekedők

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1134
Cikkmegtekintések találatai
326922

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 15 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz