Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Látványosan épül a reptér új utasmólója

Látványosan halad az új utasmóló építése a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Őszre tettő alá kerülhet a 2B terminálhoz kapcsolódó, 225 méter hosszú létesítmény - írja a vg.hu.

A lap cikke szerint jelenleg az indulási szint betonfödémjét öntik ki, a közvetlen beszállító folyosókat tartó lépcsőházak pedig szinte már el is készültek.

Az eddigiek során az új utasmóló alatti közműveket építették ki, majd az 550 vasbeton tartóoszlopon álló épületrész alapozása következett. A tervek szerint augusztusban befejeződhetnek a terminálhoz közvetlenül csatlakozó részek szerkezetépítési munkái, vagyis őszre tető alá kerülhet az új utasmóló, mely után megkezdődhetnek a belső munkálatok.

Az új beszállóhely-fejlesztés része a Budapest Airport BUD2020 névre keresztelt, 50 milliárd forintos ötéves repülőtér-fejlesztési programjának, amelyet az üzemeltető teljes egészében saját erőforrásból finanszíroz.

Látványosan épül a reptér új utasmólója

Az új utasmóló látványterve
Mint korábban a Portfolio is beszámolt róla, az utóbbi pár évben dinamikus az utasforgalom bővülése, éppen ezért alkotta meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér üzemeltetője a BUD 2020 fejlesztési tervet, amelynek egyik legfontosabb eleme egy új utasforgalmi épület, a B móló lesz, a BUD 2020 program másik kulcseleme pedig a repülőtéri szálloda. A terv részeként több milliárdos biztonsági beruházások is várhatók, például valamennyi biztonsági kaput ellátják a legkorszerűbb technológia alapján megépített testszkennerekkel, amelyek nem csak javítják az ellenőrzés minőségét, hanem az utasok kényelmét is növelik.

Látványosan épül a reptér új utasmólója

A reptéri szálloda látványterve

Forrás

Főlap Ingatlan Látványosan épül a reptér új utasmólója

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1138
Cikkmegtekintések találatai
327594

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 26 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz