Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Megtudtuk, mennyiért költözhetsz a dél-budai óriásprojektbe

2017-ben megkezdődött a BudaPart néven ismert beruházás, amelynek első üteme várhatóan 2018 végére készül el. Jelenleg két irodaházban kínálnak bérelhető irodaterületeket, amelyek összesen 37 ezer négyzetméternyi helyet biztosítanak majd a megépülést követően.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a júniusi alapkőletétellel hivatalosan is megkezdődött a BudaPart építése. A Kopaszi-gát mellett, a Lágymányosi-öböl másik oldalán kezdték meg az új városrész kialakítását, ahol a lakások mellett irodák is épülnek. A teljes fejlesztés eredményeként 6 ezer ember lakhat és 25 ezer ember dolgozhat a területen, a befejezéshez várhatóan 8-10 évre lesz szükség, de a projekt első részének elkészülését 2018 végére, 2019 elejére ígérte a fejlesztő.
Megtudtuk, mennyiért költözhetsz a dél-budai óriásprojektbe
A BudaPart látványterve, további információkért kattints a képre.

Az első körben elkészülő két A+ kategóriás irodaház összterülete közel 37 ezer négyzetméteren kínál majd irodákat a vállalatoknak, a havi díj várhatóan 13,5-15,5 euró (4000-4800 forint) négyzetméterenként az egyik épületben, míg valamivel drágább 14,5-16,5 eurós (4400-5000 forint) négyzetméterárak találhatóak a másik irodaházban.

A fejlesztést indokolja, hogy Budapesten a dél-budai alpiacon a legalacsonyabb a kiadatlan irodák aránya, ebben a negyedévben 3,1 százalékos értékkel. Az A és A+ kategóriás, jelenleg még több ezer kiadó négyzetméterrel rendelkező irodaházak közül, ezen a területen épül a Budapest One Irodapark, mintegy 65 ezer négyzetméternyi szabad kapacitással, amely komoly versenytársa lehet a BudaPart irodaházainak az elkészülését követően. A XI. kerületben található még a 12,5 ezer négyzetmétert kínáló Infopark C irodaház, valamivel kevesebb, 11-13,5 euró/m2 havi bérlési lehetőséggel.

Viszonylag sok fejlesztés zajlik jelenleg a fővárosban, ezek az irodaházak hasonlóan 15 eurós havi díjakon kínálnak kiadó területet, így ebben az árkategóriában sok vetélytársa lesz a megépülő BudaPart projektnek. A belvárosi prémium irodákat azonban várhatóan nem fogja veszélyeztetni a projekt, például az egyik legdrágábbnak számító V. kerületi Roosevelt Irodaházban, a bérleti díjak meghaladják a 20 eurót is.

Megtudtuk, mennyiért költözhetsz a dél-budai óriásprojektbe

2017.06.13 12:00 Elkezdődött a dél-budai óriásfejlesztés

2017.05.08 10:36 150 méter is lehetne a Kopaszi-gátra tervezett magasház

Forrás

Főlap Ingatlan Megtudtuk, mennyiért költözhetsz a dél-budai óriásprojektbe

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332884

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 16 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz