Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Kínai kézbe került a híres londoni felhőkarcoló

Kínai kézbe került a híres londoni felhőkarcoló
Egy hongkongi vállalat 1,28 milliárd fontért vásárolta meg a londoni "Walkie Talkie" épületét, ezzel a legmagasabb összeget fizették ki egy irodaház megvásárlására, amit valaha feljegyeztek az Egyesült Királyságban - derül ki a The Telegraph cikkéből.

London egyik jellegzetes épületét a "Walkie Talkie" felhőkarcolót egy hongkongi ételkészítő cég vásárolta meg, akik kínai gyógytermékek gyártására és ingatlan-beruházásra szakosodtak, ezzel létrehozva a legdrágább vásárlást egy irodaházért egész Angliában. Az 1,28 milliárd fontos (nagyságrendileg 440 milliárd forint) adásvétel túlszárnyalta az idén 1,15 milliárd fontért elkelt Cheesegrater felhőkarcoló, és a 2014-ben Qataris által 1,1 milliárd fontért megvásárolt HSBC torony árát is.

A 37 emeletes "Walkie Talkie" épület 65 ezer négyzetméternyi irodai területtel, és 1600 négyzetméternyi kereskedelmi területtel rendelkezik, továbbá a tetején helyezkedik el a turisztikai attrakciónak számító Sky Garden, amely London legmagasabban található zártkertje.

A felvásárló LKK Health Products Group vállalat elmondása szerint hosszú távú befektetésnek szánták a vásárlást, ezzel elfogadható hasznot realizálva a bérleti díjakból és kibővítve az ingatlan-portfóliójukat. A Brexit óta jelentősen megnőtt az ázsiai piacokról jövő befektetési szándék Londonban, ami egyrészt az árfolyam fluktuációval, másrészt azzal magyarázható, hogy hosszú távon még mindig megbízható befektetésnek tartják a londoni piacot.

Forrás

Főlap Ingatlan Kínai kézbe került a híres londoni felhőkarcoló

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1283
Cikkmegtekintések találatai
433763

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 37 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz