Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Ismét megadta magát egy felújított 3-as metró

Ismét megadta magát egy felújított 3-as metró
Ismét leállt egy felújított 3-as metrószerelvény ma reggel, ezúttal a Pöttyös utcánál történt az eset, ahol ismét az ajtókkal akadtak problémák - írja a 24.hu.

A lap egyik olvasójának jelzése szerint, a 3-as metró felújított egyik szerelvénye ma reggel 7:27-kor megállt és úgyis maradt a Pöttyös utcánál ajtóhiba miatt. Az esetet a Metróért Egyesület Facebook oldala is megerősíti, ahol azt írták:

3-as vonalon Újpest felé kisebb ütemtelenséget okoz egy új meghibásodása. (Ajtó visszajelentés hiba)

Mint korábban már mi is többször beszámoltunk róla, a felújított kocsikkal már adódott probléma, épp az ajtók nyitásáért és zárásáért felelős rendszer miatt kellett többször is kivonni őket a forgalomból. Végül a korábbi rövidebb ideig történő átvizsgálást követően a felújított orosz metrókocsikat június 23-án a közlekedési hatóság vonta ki a forgalomból, miután a meghibásodások miatt típusengedély-felülvizsgálati eljárást indított.

A hiba elhárítása érdekében orosz mérnökök érkeztek Budapestre, és az akkori közlések szerint sikerült megtalálni a hiba okát, amelyet el is hárítottak. BKV július 18-án jelentette be, hogy fokozatosan ismét forgalomba állnak a szerelvények, miután a gyártó teljesítette a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mint elsőfokú vasúti közlekedési hatóság által előírt műszaki vizsgálatokat, a hatóság pedig a szerelvényeket utasforgalomra alkalmasnak minősítette.

2017.07.13 07:58 3-as metró: már a héten visszatérhetnek a felújított szerelvények

Az első felújított metrószerelvény március 20-án állt forgalomba Budapesten, de már az első napokban probléma adódott vele. Tarlós István főpolgármester a kezdeti hibák után azt mondta, azok elkerülhetetlenek a felújított szerelvények esetében is. Március végén közölte, akkor lesz baj, ha egy hónap múlva is vannak hibák a vonatokkal.

2017.06.30 10:34 Magyarázkodik a 3-as metró felújítója
2017.06.23 16:12 Kivonják a forgalomból az összes botrányos metrókocsit
2017.06.23 20:20 Olyan dolgot tudtunk meg az új metrókról, amit el sem hiszel
2017.06.23 10:10 Ilyen a reggel a 3-as metróval: "Megpróbálunk visszagurulni, hátha újra beindul a vezérlés, és kinyílnak az ajtók"

Forrás

Főlap Ingatlan Ismét megadta magát egy felújított 3-as metró

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1136
Cikkmegtekintések találatai
327376

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 48 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz