Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Tíz dolog, ami megszépíti az irodai hétköznapokat

Tíz dolog, ami megszépíti az irodai hétköznapokat
Egy irodai dolgozó az aktív éveinek átlagosan negyedét az irodában tölti, így egyáltalán nem mindegy, hogy az irodai környezet mennyire van összhangban a személyes igényekkel. Egy modern, jól felszerelt irodaházban amellett, hogy kellemesebben érezzük magunkat, a különböző szolgáltatásoknak köszönhetően akár időt is spórolhatunk, de az egészségünk szempontjából sem elhanyagolható, hogy milyen irodabútorok állnak rendelkezésünkre. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat a szolgáltatásokat és megoldásokat, amelyek mindenki számára kellemesebbé tehetik az irodában töltött időt. Szerinted melyik a legfontosabb közülük? Szavazz!

Neked mi a legfontosabb egy irodában?


Az iroda elhelyezkedése


A saját lakásunkhoz, de a közlekedési csomópontokhoz képest sem mindegy, hogy hol helyezkedik el az iroda. Ha közel lakunk az irodához csökken az ingázással töltött idő, ha viszont az iroda van központi helyen, akkor könnyen elérhetők a különböző szolgáltatások szemben egy város szélén álló épülettel.

Kényelmi szolgáltatások biztosítása


Egyre több irodában találkozhatunk olyan szolgáltatásokkal, amelyeket a mindennapjaink során igénybe veszünk, így nagy könnyebbség, ha nem kell az irodából kilépni érte. Ilyen lehet a posta, a ruhatisztító, az autómosó, de akár az is, ha a portán elintézhetjük az utazásokkal kapcsolatos foglalásainkat.

Megfelelő étkezési lehetőségek


Sok olyan - főként régebben épült - irodaház van, ahol az alapvető étkezési lehetőség sem biztosított, így az ott dolgozók ebédidejének jelentős részét a legközelebbi étteremig történő utazás teszi ki. Az ebédlő mellett azonban akár egy reggeliző, akár egy élelmiszerbolt, vagy egy kávézó is sokkal kényelmesebbé teszi a munkavállalók mindennapjait.

Modern irodai dizájn


A modern irodabútorok és az iroda belső terében használt anyagok és színek is erősen befolyásolják a hangulatunkat. Egy világos tér modern bútorokkal kellemesebb látványt nyújt, mint egy régi, kopott, szabványelemeket tartalmazó helyiség.

Közösségi terek


Az irodai munka során felmerül az igény arra, hogy a munkaállomások mellett más helyiségek is legyenek, amelyek a feltöltődést szolgálják. A nagyobb világcégeknél akár különböző sporteszközök is rendelkezésre állnak, de a pihenőszoba fogalma sem ismeretlen. Magyarországon viszont leginkább csak az egyes startupok esetében vannak erre példák.

Parkok, zöld felületek


Különösen jóidőben lehet hasznos egy park közelsége, ahol akár egy ebéd elfogyasztására is van lehetőség, de a belső térben használt zöldfalak is jó hatással vannak a dolgozók mindennapi életére. Egyrész hozzájárulnak a jobb levegőhöz, másrészt a látványnak köszönhetően is oldják a mesterséges környezet okozta esetleges stresszt.

Kerékpáros közlekedés lehetősége


A kerékpár, mint a városi közlekedés egyik leghatékonyabb eszköze a mindennapi munkába járás során is egyre jobban terjed. Azok az irodák, amelyek biztosítják a kerékpárosok számára a parkolási, illetve a zuhanyzási lehetőséget előnybe kerülnek többi irodával szemben.

Kényelmes szék, álló munkavégzés lehetősége


Már-már közhelyként emlegetik azt, hogy az ülés az új dohányzás, ami a mozgásszegény életmóddal összefüggő betegségek rohamos terjedésében is megmutatkozik. A monitor előtti órákon át tartó mozdulatlan ülés önmagában véve is megterhelő, de különösen káros, ha kényelmetlen és a testalkatunknak nem megfelelő széken tesszük azt. Meglehetősen lassan terjed az állítható magasságú asztalok bevezetése, ami lehetővé tenné, hogy a napunk egy részében állva végezzük az íróasztal melletti munkát, ami segít a különböző betegségek megelőzésében.

Fitneszterem


Szintén az egészséges életmód része a rendszeres mozgás, amire, ha az irodában is van lehetőség értékes időt takaríthatunk meg szemben azzal, ha még munka után egy távolabbi edzőterembe kellene menni. Ezenkívül a helyben lévő konditerem/futópálya mindennapi látványa is ösztönzőleg hat arra, hogy minél többször járjunk le munka után edzeni megőrizve ezzel egészségünket.

Ingyen fagyi, ingyen sör


Utolsóként pedig egy olyan szolgáltatást javasoltunk, ami szinte mindenhol nagy sikert aratna, de bizonyos cégeknél már most is van arra lehetőség, hogy ingyenes ételeket, italokat biztosítson a munkavállalóknak, akár egy munkaidő után elérhető sörcsap formájában.

Forrás

Főlap Ingatlan Tíz dolog, ami megszépíti az irodai hétköznapokat

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1138
Cikkmegtekintések találatai
327574

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz