Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Vadonatúj buszok Budapesten

Vadonatúj buszok Budapesten
A Fővárosi Önkormányzat döntése alapján újabb 13 vadonatúj Mercedes Conecto autóbusz állt forgalomba 2017. július elején Budapesten. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) megrendelésére a BKV Zrt. által üzemeltetett szóló buszok az észak- illetve kelet-pesti vonalakon, elsősorban a XVI. és a XVII. kerületben közlekednek.

Tovább fiatalodott a fővárosi járműflotta: a BKK megrendelésére 13 vadonatúj, alacsonypadlós Mercedes Conecto szóló autóbusz kezdte meg a szolgálatot Budapest utcáin. A most forgalomba állított járművekkel tovább javul a szolgáltatás színvonala, tanítási szünetben - a hétvégi napokhoz hasonlóan - nagyrészt már csak akadálymentes, légkondicionált autóbuszok közlekednek a fővárosban. Az új buszok az EURO VI környezetvédelmi kategóriába tartoznak, vagyis fokozottan környezetkímélők. A nyári hónapokban légkondicionált utastér teszi komfortosabbá a buszokon való utazást. Beszerzéskor a biztonság is fontos szempont volt, ezért kamerarendszer is működik a buszokon.

Ezt megelőzően, június közepén 30 vadonatúj Mercedes Conecto csuklós busz állt forgalomba a BKV Zrt. üzemeltetésében, illetve 15 vadonatúj MAN Lion's City A21 autóbusz a VT-Arriva Kft. szolgáltatásával. A fejlesztések azonban továbbra sem állnak le, a Fővárosi Önkormányzat tervei szerint augusztusban 15, majd szeptembertől további 15 szintén vadonatúj szóló MAN Lion's City A21 típusú alacsonypadlós autóbusz áll az utasok szolgálatába.

Forrás

Főlap Ingatlan Vadonatúj buszok Budapesten

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
864
Cikkmegtekintések találatai
179671

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 49 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz