Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Élménypark nyílik az ismert horvát üdülőhelyen

Élménypark nyílik az ismert horvát üdülőhelyen
Élménypark nyílik július 15-én a horvátországi Zadar városától harminc kilométerre fekvő Tengerfehérváron - derül ki az Index.hr oldaláról.

A négy és fél hektáron elterülő Fun Park Mirnovec elnevezésű élménypark Horvátország első tematikus parkja lesz 25 attrakcióval. A vidámpark három témát dolgoz fel: a vadnyugatot, a kalózvárost és az űrt. Minden egyes téma a játék és az attrakció kombinációja, gyerekekre, tinédzserekre és családokra szabva. Az élménypark programkínálatát gasztronómiai különlegességek, gyermekprogramok, események és koncertek is színesítik.

A park projektjét a Bauso olasz vállalat készítette, amely mintegy 50 hasonló élményparkot tervezett eddig Törökországban, Oroszországban és Szaúd-Arábiában. A Mirnovec vállalat 12 millió eurót (3,7 milliárd forint) fektetett a tematikus park építésébe. A cég a nyitás után is bővíteni kívánja a kínálatot, és újabb befektetéseket tervez. A gyerekeknek 100 kunába (4100 forint), felnőtteknek 190 kunába (közel 8000 forint) kerül majd a belépő. Az élménypark az idén 180 ezer látogatóra számít.

Forrás

Főlap Ingatlan Élménypark nyílik az ismert horvát üdülőhelyen

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332983

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 66 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz