Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Nagy változások a TriGranitnál

Nagy változások a TriGranitnál
A TriGranit működésének több területén is szervezeti változásokat jelentett be, ami az alábbi személyeket és pozíciókat érintette.

Görföl János, korábbi építésügyi vezérigazgató-helyettes a továbbiakban építésügyi és fejlesztési vezérigazgató-helyettesként erősíti a vállalatot. Új pozíciójában ő felel a vállalat összes fejlesztésért és a kivitelezési folyamtokért is. Az elmúlt két évtizedben a vezetőség tagjaként olyan kiemelkedő fejlesztések lebonyolítását koordinálta, mint a budapesti Millennium Városközpont vagy a krakkói Bonarka City Center projekt. Görföl János minősített építési felügyelő és igazságügyi műszaki szakértő, aki több, mint 33 évnyi tapasztalattal rendelkezik az ingatlanfejlesztés és -kivitelezés területén.

Beata Kokeli, a TriGranit eddigi asset management vezetője a továbbiakban kiterjesztett feladatkörrel a vállalat lengyelországi működésért is felelős lesz. Több, mint 19 évre visszatekintő tapasztalattal rendelkezik az ingatlanszektorban fejlesztői és ügynökségi oldalon egyaránt, olyan cégeknél dolgozva, mint pl. a Polish Centrum Development & Investments, valamint a CBRE szerzett meg.

Pénzügyi területen a vállalat Agnieszka Turowska, korábbi pénzügyi vezető előléptetését jelentette be, aki a jövőben pénzügyi vezérigazgató-helyettesként a TriGranit finanszírozási, számviteli és kontrolling funkcióinak a felügyeletéért felel, továbbá csatlakozik a vállalat igazgatóságához is. Agnieszka Turowska 11 éves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi ingatlanszektorban. 2013-ban csatlakozott a TriGranit cégcsoporthoz, ezt megelőzően 6 évet töltött el a lengyel székhelyű MT Development Group csoportnál, és dolgozott többek között a varsói Pricewaterhouse Coopers könyvvizsgálói részlegén, valamint Stuttgarban a Robert Bosch cégcsoport kontrolling részlegén. Tagja az ACCA nemzetközi számviteli testületnek.

Stefan Cuvin, korábbi építésügyi manager feladatköre is bővül a jövőben, és fejlesztési igazgatóként ő koordinálja a vállalat valamennyi fejlesztését. Továbbá Biacs Balázs, eddigi senior pénzügyi elemző is kiterjesztett feladatkörrel fog rendelkezni, és a jövőben akvizíciós vezetőként erősiti a TriGranit-ot.

Forrás

Főlap Ingatlan Nagy változások a TriGranitnál

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332967

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 65 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz