Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

A ház, amely minden Budán dolgozó álma lehet (X)

Bel-Buda viszonylag kevés lehetőséget tartogat a modern irodaházat kereső bérlők számára, ezt a hiányt igyekszik pótolni a Hill Side Irodaház, mely a MOM Park szomszédságában épül. A közel 22 ezer négyzetméteres komplexum várhatóan 2018 augusztusában kerül átadásra, de már most is jó elő-bérbeadottsági aránnyal rendelkezik.

A Buda központi részén irodát kereső cégek komoly gondban lehetnek, különösen, ha modern, minden igényt kielégítő irodaházba költöznének, hiszen az ilyen fejlesztésekre alkalmas telkek száma limitált. Az átlagos telekméret Bel-Budán jóval kisebb, mintsem, hogy azokra önmagában több ezer négyzetméteres szintterületű irodaházakat lehessen fejleszteni, míg több szomszédos telek egyesítésére eleve kevés esély mutatkozik a magas beépítettségi aránynak köszönhetően.

A ház, amely minden Budán dolgozó álma lehet (X)

Forrás: Hill Side Irodaház


A budai oldal egyik legprominensebb környékén, az Alkotás utca és Csörsz utca kereszteződésében épülő Hill Side Irodaház a ritka kivételek egyike, amelyik ezt a piaci űrt igyekszik kitölteni, és lehetőséget kínálni a már most is élénk üzleti- és lakóövezet határán irodát bérelni kívánó cégek számára, hogy egy valóban jövőbe mutató fejlesztésbe költözhessenek. A Hill Side Irodaház mintegy záróköve lesz a számos irodaházat felvonultató környéknek, mely egyedülálló zöld mikrokörnyezettel rendelkezik a szomszédos Gesztenyés kertnek és a TF Sportpályáinak köszönhetően, impozáns kilátással a Hegyvidék zöld domboldalára.

Az irodaház közvetlen környezetében széles körű szolgáltatás-mix érhető el: fitnesz központ, uszoda, élelmiszerbolt, mozi, szálloda, konferencia központ, éttermek, posta, orvosi rendelő, patika, benzinkút, ezek mind az ide költöző bérlők dolgozóinak, vendégeinek kényelmét szolgálják.

A ház, amely minden Budán dolgozó álma lehet (X)

Forrás: Hill Side Irodaház


A Hill Side Irodaház a tervek szerint közel 22 000 négyzetméter bérbeadható területet foglal majd magába. Az irodaterületeket a Csörsz utcai főbejáraton keresztül nyíló, a budapesti irodapiacot tekintve egyedülálló méretű, közel 500 négyzetméteres, exkluzív belsőépítészeti kialakítással tervezett lobbyn keresztül lehet majd megközelíteni, impozáns első benyomást nyújtva majd az idelátogatóknak. Az előcsarnok körül a földszinten a Csörsz-utcáról nyíló főbejárat mellett kereskedelmi egységek, több mint 500 négyzetméter területen étterem-büfé-kávézó szolgáltatások, valamint a bérlők számára közös használatú tárgyalóblokk kap helyet. A tárgyalók egybenyitva 100 fős konferencia teremként is hasznosíthatók lesznek.

A 3000 négyzetméter alapterületű egybefüggő irodaszintekre három liftmagon keresztül lehet feljutni, ahol akár nyolc önálló bérleményi egység is kialakítható. A 4-7. emeleteken az irodaegységekhez teraszok is tartoznak, amely nagyon kedvelt a bérlők körében. Az autóval érkezők kényelmét 387 parkolóhely szolgálja három mélygarázs szinten elosztva és ugyanitt találhatóak a modern irodaházakból ma már elengedhetetlen bicikli tárolók és zuhanyzó, öltöző egységek is. Emellett kezdetben egy tucat elektromos töltőállomás kerül telepítésre, mely kontingens tovább bővíthető, ahogy nő az elektronos autók száma.

A Hill Side Irodaház további különlegessége, hogy kéthéjú üveghomlokzattal lett tervezve, melynek speciális, alacsony hőátbocsátású üvegezése a külső árnyékolók előnyeit váltja ki. A homlokzaton váltakozik a parapetes, illetve a szintmagas üvegezés, érdekes játékot adva az épület megjelenésének.

A ház, amely minden Budán dolgozó álma lehet (X)

Forrás: Hill Side Irodaház


Az irodaház tervezését a különleges építészeti design mellett, a hatékonyság, a racionális fenntartási költségek is jellemzik, illetve szintén fontos szerep jutott, - a már most is, de a jövőben még inkább előtérbe kerülő - emberközpontúságnak. A rugalmas belső kialakítású irodaterek természetes fényellátottsága kiemelkedő lesz, köszönhetően a domborzati viszonyoknak és a szomszédos épületektől való távolságnak, ideális munkakörnyezetet teremtve a dolgozók hatékony munkavégzéséhez. Emellett a Hill Side Irodaházban különleges hangsúlyt helyeztek a környezettudatosságra, amit jól mutat, hogy az irodaház LEED Gold, vagyis a minősítési rendszer egyik legmagasabb fokozatát nyerte el.

A Hill Side Irodaház egy olyan inspiratív munkakörnyezet lesz, amely ötvözi a pulzáló belvárost, az üzleti szféra célorientáltságát és a Hegyvidék nyugalmát, hűen tükrözve a fejlesztés kezdetén célként kitűzött értékeket: "Elegant, Urban, Green".

A ház, amely minden Budán dolgozó álma lehet (X)

Forrás: Hill Side Irodaház

A ház, amely minden Budán dolgozó álma lehet (X)

Forrás: Hill Side Irodaház

A ház, amely minden Budán dolgozó álma lehet (X)

Forrás: Hill Side Irodaház

Forrás

Főlap Ingatlan A ház, amely minden Budán dolgozó álma lehet (X)

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1138
Cikkmegtekintések találatai
327598

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 30 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz