Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Jelentősen több pénzből épülhet a mélygarázs a Ligetben

Jelentősen több pénzből épülhet a mélygarázs a Ligetben
További 2217 millió forintos keret áll majd a már korábban megállapított 3500 millió forinton felül a Liget Budapest Projekt részeként épülő Hermina Garázs megvalósítására - derül ki a Magyar Közlönyből.

A kormány felkérte a nemzetgazdasági minisztert, hogy a Liget Budapest Projekt részeként, az Állatkerti körúton, a Pannon Park Projekthez illeszkedően megvalósítani tervezett, 700 férőhelyes, a Fővárosi Állat- és Növénykertet és a Városligetet egyaránt kiszolgáló, közforgalmú Hermina Garázs megvalósítására a korábban meghatározott 3500 millió forint forráson felül, további legfeljebb 2217 millió forint költségvetési többletforrást biztosítson.

A kormány .... felhívja a nemzetgazdasági minisztert, hogy ... gondoskodjon... a Liget Budapest Projekt megvalósításához szükséges intézkedésekről szóló 1866/2015. (XII. 2.) Korm. határozat 1.4.1. pontjában a Hermina Garázs céljaira meghatározott 3500,0 millió forint forráson felül további legfeljebb 2217,0 millió forint költségvetési többletforrás biztosításáról.

Forrás

Főlap Ingatlan Jelentősen több pénzből épülhet a mélygarázs a Ligetben

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1138
Cikkmegtekintések találatai
327583

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 16 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz