Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Később készülhet el és drágább lehet az elektronikus jegyrendszer Budapesten

Később készülhet el és drágább lehet az elektronikus jegyrendszer Budapesten
Nagy valószínűség szerint, csúszni fog Budapesten az elektronikus jegyrendszer bevezetése, és hárommilliárd forinttal többe is kerülhet - íjra a 444.

A rendszert a tervek szerint 2018 végéig kellene átadni, egyelőre azonban nem látszik, hogy ez a határidő tarható lenne, még nem készültek el a rendszerintegrációk, a kapuk, kézi jegyellenőrző berendezések, a járművekre szánt érvényesítők pedig még nincsenek is meg. A metró és a HÉV vonalakra több száz beengedőkaput kellene telepíteni.

Az elektronikus jegyrendszer kiépítésére 2015-ben kötöttek szerződést a Scheidt & Bachmann céggel, a projekt azonban még nemzetközi összehasonlításban is drágának tűnt, az induláskor 30 milliárd forintosra tervezték.

A lap szerint a fejlesztés elindulásával több problémára is sor került, amelyek drágítják a beruházást, a szerdai közgyűlési előterjesztés szerint a német cég még 3,2 milliárd forintot kap majd ezért a beruházásra. Ezt a BKK az EBRD-hitel 17 milliárdjából megmaradt 3 milliárd tartalékból illetve a főváros a fejlesztésre elkülönített 4,6 milliárd forint maradékából finanszírozhatja.

Forrás

Főlap Ingatlan Később készülhet el és drágább lehet az elektronikus jegyrendszer Budapesten

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1283
Cikkmegtekintések találatai
433749

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 23 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz