Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

A Bálna eladásából finanszírozná a metrót Tarlós?

A Bálna eladásából finanszírozná a metrót Tarlós?
A Bálna Budapest Kereskedelmi és Kulturális Központ nyílt pályázati eljárás lefolytatása útján történő értékesítéséről dönthet szerdai ülésén a Fővárosi Közgyűlés, az ingatlan legalacsonyabb vételára nettó 11 milliárd forint.

A Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes által jegyzett - a budapest.hu oldalon múlt csütörtökön közzétett - előterjesztés szerint a leghatékonyabb üzemeltetési modell alkalmazása mellett sem biztosítható a komplexum önkormányzati keretek közötti nyereséges üzemeltetése, és a piaci érdeklődés kiváló alkalmat teremt arra, hogy a fővárosi önkormányzat a közfunkció fenntartásának kötelezettsége mellett értékesítse az ingatlant.

A pályázati kiírás, valamint az annak megfelelően elkészített adásvételi szerződés tervezete szerint a nyertes ajánlattevőnek kötelezően kell vállalnia a Budapesti Történeti Múzeum - Új Budapest Galéria, valamint a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ használati jogviszonyának fenntartását.

A Bálna esetleges eladását többen összefüggésbe hozzák a 3-as metró felújításával, miszerint a metró felújításához hiányzó összeget az eladásból fedezné a főváros. Az épület eladása egyébként már korábban is felmerült, legutóbb a tavalyi év elején került szóba, akkor Tarlós István állíttatta le az értékesítést.

2016.02.12 11:50 Tarlós leállíttatta a Bálna eladását

Forrás

Főlap Ingatlan A Bálna eladásából finanszírozná a metrót Tarlós?

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1138
Cikkmegtekintések találatai
327670

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 86 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz