Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Ízekre szedik a meghibásodott metrót

Ízekre szedik a meghibásodott metrót
Nagyon-nagyon alapos vizsgálatnak vetik alá, és átmenetileg kivonták a forgalomból azt a felújított metrószerelvényt, mely a Kálvin téren komoly hibát produkált hétfőn, mind a két ajtósorának kinyílásával. Az ajtó kinyílását ugyanis a BKV nagyon komoly ügyként kezeli - írja az Index.

Eltelt két hónap a felújított metrókocsik üzembe állása óta, mely alatt többször is meghibásodás történt, de ezek a szakemberek szerint még bele is férhettek volna az indulás nehézségeibe. Hétfőn azonban a legsúlyosabb - a Metróért Egyesület szerint biztonságkritikus - hibát produkált az egyik szerelvény, a Kálvin téren mind a két oldalon kinyíltak az ajtói. Szerencsére az eset nem vezetett balesethez, de könnyen kieshetett volna bárki a szerelvényből. Az Index BKV-s forrásokból úgy tudja, hogy az ajtókinyílást komoly ügyként kezelik, ugyanakkor egyedi hibának gondolják, ezért a többi, már forgalomba állt szerelvény tovább közlekedik. Az orosz és a magyar mérnökök azt vizsgálják, hogy hogyan kaphatott hibás parancsot az ajtósor, ezért átnézik a teljes járművet, a fedélzeti számítógéptől egészen az ajtókábelezésig, de egyelőre még nem tudni a hiba okát.

Budapestre egyelőre a megrendelt 37 szerelvényből 9 érkezett meg, ebből 3 hatósági vizsgáztatás alatt áll, 6 pedig már rendelkezik hatósági vizsgával, mely utóbbiból 4 áll forgalomban.

Forrás

Főlap Ingatlan Ízekre szedik a meghibásodott metrót

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1136
Cikkmegtekintések találatai
327427

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 62 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz