Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Nagy mennyiségű ingatlantól válik meg a közmédia

Rengeteg olyan ingatlana van a közmédiának, amelyre már nincsen szüksége, így mintegy 50-től válik meg hamarosan Budapesten és vidéken. Ezeket az állami vagyonkezelőnek adja át - írja a Világgazdaság.

Az újság szerint, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) korábbi tévé-, és rádióstúdióknak is helyet adó ingatlanoktól válik meg, illetve a Magyar Távirati Iroda egyes tudósító irodáit és üdülőt ad át a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt-nek. Ezek ugyanis már nem szükségesek az MTVA feladataihoz. Az MNV Zrt-hez Budapesten 26, vidéken 21 ingatlan esetében veszi át a tulajdonosi jogokat. Az épületek közül a legismertebb két épületet, a Naphegy tér 8. szám alatti, és a Bródy Sándor utcai társasházi ingatlant azonban továbbra is MTVA használja.

Az ingatlanok átadása több ütemben fog történni, amelynek előkészítése zajlik. Az első ütemben a Pollack Mihány téri Károlyi-palota és irodaépület, illetve a Bródy Sándor utca 5. szám alatti épület kerül az MNV-hez. Az ingatlanok jövőbeli hasznosításával kapcsolatban az MNV az átvételt követően dönt, egyelőre pedig nem lehet tudni, hogy pontosan mekkora az ingatlanok piaci értéke.

Forrás

Főlap Ingatlan Nagy mennyiségű ingatlantól válik meg a közmédia

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1136
Cikkmegtekintések találatai
327391

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 56 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz