Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Ismét egy kicsit jobb lett Budapesten élni

Elkészült a Moszkva sétány, amely a júliusi vizes világbajnokság fővárosi fejlesztési beruházásaként valósult meg.

A Bp2017 Világbajnokságot Szervező és Lebonyolító Nonprofit Kft. keddi tájékoztatása szerint az új sétány a pesti Duna-part eddig kihasználatlan szakaszán hoz teljes megújulást. A partszakaszon 1150 méter hosszú, 7 méter széles, elválasztott gyalog- és kerékpárutat alakítottak ki. A két út az Árpád-híd alatt csatlakozik a meglévő, elválasztás nélküli gyalog- és kerékpárúthoz, illetve a Dagály-projekt keretében megépült kerékpárúthoz.

Ismét egy kicsit jobb lett Budapesten élni

Forrás: FINA Budapest 2017


Délen a Dráva utcai csomópontban juthatnak fel a kerékpárosok a felső rakpartra és a Dráva utcába a meglévő kerékpárutakhoz. A beruházás fontos része volt annak az átfogó fővárosi fejlesztésnek, amelynek keretében - a Parlamenttől a Dagály-fürdőig a pesti alsó rakparton, majd ennek folytatásaként északi irányban a Népfürdő utcában a Rákos-patakig - kerékpárút és gyalogos sétány épül ki.

Ismét egy kicsit jobb lett Budapesten élni

Forrás: FINA Budapest 2017


A fejlesztés a gyalogos- és a kerékpárút kiépítése mellett magában foglalta a szomszédos területek, zöldfelületek rendezését, egyedi tervezésű utcabútorok és kerékpártárolók elhelyezését, intelligens közvilágítás és smart city megoldások előkészítését is.

Ismét egy kicsit jobb lett Budapesten élni

Látványterv Forrás: Enviroduna / Budapest.hu


A Moszkva sétány építéséről már korábban is beszámoltunk, ahol látványterveket is mutattunk a beruházásról. A Moszkva sétány A Budapest azon céljába illeszkedik, melyben a rakpartok komplex közterületi megújítása és a Duna-partok élhetőségének javítása szerepel. A megújuló partszakaszt várhatóan a budapestiek széles köre fogja örömmel használni, a kerékpáros fiataloktól a Duna-parti sétára vágyó idősebb korosztályig, továbbá a vizes vb ideje alatt idelátogató turisták számára is kellemes meglepetést jelent majd.

Ismét egy kicsit jobb lett Budapesten élni

Látványterv Forrás: Enviroduna / Budapest.hu

A címlapkép forrása: FINA Budapest 2017

Forrás

Főlap Ingatlan Ismét egy kicsit jobb lett Budapesten élni

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1279
Cikkmegtekintések találatai
433494

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 18 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz