Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Tízmilliárdból újul meg a budapesti luxusszálloda

Befejeződött a Hilton Budapest harmadik ütemének felújítása. A felújítás során a mostani szakaszban 93 hotelszobát és egy báltermet modernizáltak, valamint helyet kapott egy több egységből álló konferencia-központ is. A 322 szobás komplexum teljes felújítása várhatóan 2018 áprilisában fejeződik be és teljes költsége eléri majd a 10 milliárd forintot.

A 2015-ben kezdődött projekt során eddig 229 szobát újított fel a szálloda, aminek keretében a külső mellett funkcionális átalakulások is történtek. A falak elmozdításával növelték a fürdőszobák területét, külön kádat és zuhanyzót alakítva ki bennük. A most lezárult szakaszban a szálloda déli szárnyában található 93 szoba készült el, melyek mindegyike új dizájnt kapott.

A szobák mellett felújították az 510 négyzetméteres, 600 fő befogadására alkalmas báltermet, illetve egy konferencia-központot is kialakítottak három egybenyitható és egy önálló konferenciateremmel.


Noha a kereskedelmi ingatlanok kapcsán legtöbbször az irodapiac kerül reflektorfénybe, a hotelpiacra is egyre inkább érdemes odafigyelni. A turisták számának növekedéséből ugyanis nemcsak a rövidtávú lakáskiadók profitálhatnak, hanem a magasabb kategóriás szálláshelyeken is növekszik a kihasználtság. Az idei nyáron a szakértők különösen élénk forgalomra számítanak, amit a vizes-Vb és a Forma-1 következtében Budapestre érkező turisták is várhatóan erősíteni fognak, így megdőlhet a tavalyi 27,6 millió vendégéjszaka rekordja.

Tízmilliárdból újul meg a budapesti luxusszálloda


Európa-szerte az idei év első negyedévében 4,3 milliárd eurónyi befektetési tőke érkezett a hotelpiacra, ami közel háromszorosa a Magyarországon egy év alatt megjelent teljes befektetési volumennek. A hotelpiac azonban Magyarországon is bővül, amit az idén bejelentett szállodaépítések is bizonyítanak. A következő két évben a szállodai kapacitások várhatóan kétezer szobával fognak növekedni Magyarországon, ami nem is tűnik soknak annak fényében, hogy 2016-ban 9,3 millió vendégéjszakát regisztráltak Budapesten.

2016.12.28 14:38 Nem csak stadionból épül egy rakás az országban

Forrás

Főlap Ingatlan Tízmilliárdból újul meg a budapesti luxusszálloda

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1283
Cikkmegtekintések találatai
433767

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 41 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz