Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Képeken a Google elképesztő londoni főhadiszállása

Futópálya a tetőteraszon, úszómedence és számtalan ingyenes étterem jelenti majd az alapvető szolgáltatásokat a dolgozók számára a Google új londoni központjában. A több, mint 80 ezer négyzetméteres irodaház az első teljes egészében a Google által tulajdonolt és tervezett iroda lesz az Egyesült Államokon kívül - írja a CNN.

A 11 emeletes épületben minden adott lesz ahhoz, hogy az ott dolgozók a lehető legjobb körülmények között dolgozhassanak, és igény szerint sportolni is tudjanak, így az épületben olyan szolgáltatások kapnak helyet, mint az úszómedence, az edzőterem, vagy a tetőteraszra tervezett futópálya.

Képeken a Google elképesztő londoni főhadiszállása

Forrás: Hayes Davidson


A "landscraper" vagyis talajkarcoló fantázianevű épület - úgy néz ki, mint egy oldalra fordított felhőkarcoló - tervezői között szerepel Thomas Heatherwick, aki a londoni olimpiai láng alatti üstöt is tervezte. Az épület a King's Cross pályaudvar melletti területen épül majd fel, amitől egyébként a cég mostani irodája sincs messze. Mivel azonban a Londonban dolgozók összességében több különböző épületben vannak, elérkezett az idő egy nagy egységes Google-campus létrehozására.

Képeken a Google elképesztő londoni főhadiszállása

Forrás: Hayes Davidson


Az épület tetején természetesen nem a futópálya lesz az egyetlen különlegesség. A zöld iroda irányát követve egy kisebb erdőt fognak az irodaház tetejére telepíteni, a legkülönbözőbb vadvirágokkal és erdei növényekkel zónákra osztva a teret.

Képeken a Google elképesztő londoni főhadiszállása

Forrás: Hayes Davidson


Az új főhadiszálláson a tervek szerint akár 7 ezer ember is dolgozhat egyszerre, a fejlesztés pedig 2018-ban kezdődhet. Egy ilyen volumenű beruházás természetesen a kivitelezési költségekben is megmutatkozik, a teljes fejlesztés összeköltsége várhatóan eléri az 1 milliárd fontot, vagyis a 350 milliárd forintot.

Képeken a Google elképesztő londoni főhadiszállása

Forrás: Hayes Davidson


A Google egyébként nem az első tech-óriás aki látványos főhadiszállást épít. Az Apple új kaliforniai központja 260 ezer négyzetméteren kínál hasonlóan modern munkakörülményeket a cég dolgozói számára. A közelmúltban átadott épület külső parkosítása még most is zajlik, egy drón segítségével most felülről is végignézhetjük a formabontó komplexumot.

Forrás

Főlap Ingatlan Képeken a Google elképesztő londoni főhadiszállása

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332382

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 33 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz