Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Hódmezővásárhelyen tesztelik a panelek visszabontását

Hódmezővásárhelyen tesztelik a panelek visszabontását
A kormány egyetlen házat sem szeretne elbontani, azt szeretné, ha az életkörülmények javulnának - olvasható Lázár János nyilatkozata az Indexen. A panelek döntő többségét fel kell újítani, mert "leélték az életciklusukat", valamint kormányzati program kell az úgynevezett "Kádár-kockák" felújítására, és megoldást kell találni a panelben lakók életminőségének javítására is.

A miniszter szerint van lehetőség a panelok felújítására, de ez sohasem lesz tökéletes, így támogatni kell a kiköltözést is. A tíz emeletessel szemben egy 3-5 emeletes panel fennmaradása mellett szólnak érvek. A felső szintek visszabontása gondolati szinten merült fel, de támogatni kell a kertes házba költözést, illetve az ott maradók számára a teljes korszerűsítését is. Lázár szerint, ha meg tudnak állapodni az ott lakókkal, egy 60 lakásos próbát tesznek erre Hódmezővásárhelyen, országos programról azonban még nem született döntés.

A témával a Portfolio Ingatlan is foglalkozott, számításokat végezve arra, hogy milyen költségekkel járna, ha valóban országos szintű program indulna a panelek felső szintjeinek visszabontására. Az mindenesetre tény, hogy a panelek többsége életciklusa vége felé közeledik, így kíváncsian várjuk, hogy a probléma kezelésére végül milyen megoldás születik.

2017.05.31 09:27 Orbán lebontaná a 10 emeletes panelek felső szintjeit
2017.06.01 11:58 Ezért őrültség Orbán és Lázár panelbontási ötlete
2017.06.01 11:58 Lebontsák a panelek felső szintjeit?

Forrás

Főlap Ingatlan Hódmezővásárhelyen tesztelik a panelek visszabontását

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332917

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 43 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz