Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Vége a fürdőzésnek a Kopaszi-gátnál

A Kopaszi-gátnál futó széles föveny egy része lezárásra került, így azt az oda látogatók már nem használhatják, ráadásul a tiltás valószínűleg jó ideig megmarad - írja a Napi.hu.


Nem lehet lemenni a Kopaszi-gátnál a közpark hőerőműhöz közelebbi, dél-nyugati részén az öböl partjára. A töltésen kerítés fut végig, illetve magánterület tábla is figyelmeztet a belépés tilosságára. Ez különösen azokat érintheti érzékenyen, akik a nyári vakáció alatt szerettek volna itt kikapcsolódni, esetleg strandolni, a Duna-öbölben ugyanis nyáron rengetegen fürdenek a tiltó táblák ellenére.

A napi.hu-nak elküldött válaszok szerint, nem a BudaPartot építő cég zárta le területet, arról még az előző tulajdonos döntött biztonsági okokból, mivel nem volt üzemeltetője a "strandként funkcionáló fövenyes résznek". A terület azonban már a BudaParté, és az öböl ez a része is a fejlesztéshez tartozik, a beruházó közlése szerint azt hasznosítani tervezi, illetve mielőbb szeretné megnyitni. A Property Market napi.huhoz eljuttatott válaszai szerint a part már 2014-től körbe van kerítéssel kerítve. Miközben a partot fürdési tilalom ellenére használták fürdőzők.

Forrás

Főlap Ingatlan Vége a fürdőzésnek a Kopaszi-gátnál

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1136
Cikkmegtekintések találatai
327383

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 50 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz