Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Újabb épület került az MNB-alapítványok tulajdonába

Újabb épület került az MNB-alapítványok tulajdonába
A Vízház után egy újabb, Ybl Miklós által tervezett épület került a Pallas Athéné Alapítványok tulajdonába. Az Andrássy út 40-42. szám alatti épület jelenleg üresen áll, de korábban irodák és kiskereskedelmi üzletek működtek benne. A tranzakció vételára 14,9 millió euró (4,6 milliárd forint) volt.

A vegyes funkciójú műemléki védettségű tömbben 3351 négyzetméternyi bérbe adható terület van, amelyből két szint kereskedelmi célokra üzlethelyiségként, a felső szintek pedig irodaként hasznosíthatók. Az irodacélra használható terület 1681 négyzetmétert, míg az üzlethelyiségként használható területek 1153 négyzetmétert tesznek ki.

A vételár azt mutatja, hogy az ingatlan hozzávetőlegesen 1,37 millió forintos négyzetméteráron cserélt gazdát, ami megfelel a belváros prémium szegmensének áraival. Ebben a kategóriában a budapesti irodákat havonta 22-24 eurós szinten lehet bérbe adni négyzetméterenként, ehhez viszont a belső környezetnek is a legújabb megoldásokat és technológiákat kell tartalmaznia.

Az alapítványok a magasabb hozam érdekében a vagyonuk egy részét ingatlanba helyezik át. A 2017 március végi adatok szerint a mintegy 267 milliárd forintos vagyon 27 százaléka, vagyis 73 milliárd forint állt ingatlanban.

Forrás

Főlap Ingatlan Újabb épület került az MNB-alapítványok tulajdonába

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332444

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 67 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz