Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Kinőtt a semmiből a repülőtéri szálloda

Nyolc hónappal az alapkő letétele és a földmunkák megkezdése után elérte a legmagasabb pontját a repülőtéri szálloda. Az ilyenkor hagyományos bokrétaavató ünnepségen bejelentették, hogy a repülőtéri hotel a tervek szerint idén év végén fogadhatja az első vendéget.

Teljes méretében áll már az új repülőtéri szálloda szerkezete, ami a Budapest Airport és a WING Zrt. együttműködésében valósul meg a 2. Terminál előtti külső parkoló helyszínén. Az 5200 négyzetméteres szálloda ötödik szintjével május elejére készült el a Market Építő Zrt. Az átriumos épület összesen 145 szobával rendelkezik majd, amiket a repülőtér hangulatát idézően és a kor belsőépítészeti trendjeit követve alakít ki az üzemeltető Accor csoporthoz tartozó ibis Styles hotellánc.

Kinőtt a semmiből a repülőtéri szálloda


Az ibis Styles Budapest Airport Hotel egy 250 fős konferenciaközponttal, vendéglátó részlege pedig egy 125 fő befogadóképességű étteremmel és egy lobby bárral rendelkezik majd.

Kinőtt a semmiből a repülőtéri szálloda


Az eseményen Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója kiemelte, hogy a repülőtér elmúlt években tapasztalt rekord mértékű forgalomnövekedése az idei első negyedévben sem lassult le, éppen ezért fontos, hogy a BUD 2020 fejlesztési program elemei időben elkészüljenek. A repülőtér 50 milliárd forintos beruházási programjához tökéletesen illeszkedik a hotel megépítése is.

Kinőtt a semmiből a repülőtéri szálloda


Noah Steinberg a Wing Zrt. elnök-vezérigazgatója elmondta, hiánypótlónak tartja a beruházást, a klasszikus szállodai funkciók mellett üzleti találkozók lebonyolítására is alkalmas és jelentős konferenciahelyszín.

Forrás

Főlap Ingatlan Kinőtt a semmiből a repülőtéri szálloda

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332428

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 67 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz