Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Cáfolják a Budapest park bezárását

Cáfolják a Budapest park bezárását
Nincs elégedetlen szomszédság, több ezren járnak az ott rendezett koncertekre, mégis a bezárás fenyegeti a Budapest Parkot. A 2024-es olimpiai tervekben a helyszínen még villamos-végállomás szerepelt, az olimpiától való visszalépés után azonban továbbra sem garantált a szórakozóhely jövője - írja az Index. Szerintedmi lenne a jó megoldás? Szavazz!

Pál Tibor szocialista önkormányzati képviselő már több beadványt is intézett a ferencvárosi polgármesternek, amiben egy a területen megvalósítható P+R parkoló kialakításával érvel.

A javaslat szerint a P+R parkoló igénye azokban az időszakokban nő meg, mikor a park egyébként is zárva tart, azonban a terület funkcióját várhatóan nem lehetne évente kétszer váltogatni. A leaszfaltozott terület és a fizetőkapuk nem hozhatók össze a szórakozóhely már kiépített megoldásaival.

A képviselő javaslata abból a szempontból is szokatlan, hogy a Nemzeti Színház előtti terület mintegy 500 autó befogadására alkalmas és a közelben lévő nagyobb bevásárlóközpontoknak is elegendő parkolóhelyük van.

A Budapest Park üzemeltetői szerint a környék lakóitól eddig még soha nem érkezett panasz, az is igaz ugyanakkor, hogy a fővárosi rendezési tervekben már öt éve is parkolóként szerepelt a terület. A Budapest Park jövője tehát bizonytalan, hogy maradhat-e a mostani helyén, arról a Fővárosi Önkormányzat dönthet.

Maradjon vagy zárjon be a Budapest Park?


Nem polgármesteri hatáskör a Budapest Park területének hasznosítása - reagált az MTI-n keresztül a Ferencvárosi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal. A ferencvárosi polgármesteri hivatal cáfolja, hogy a IX. kerületi polgármester szándékában állna a Budapest Park szórakozóhely területén P+R parkolót létrehozni. Bácskai János (Fidesz-KDNP) polgármesternek sem hatásköre nincs, sem szándékában nem áll a Budapest Park helyett P+R parkolót létrehozni. Erre azért sincs lehetősége, mert a Budapest Park a jegyző által kiadott jogerős rendezvénytartási engedély birtokában tart nyitva. Felhívták a figyelmet arra is, hogy a szabadtéri szórakozóhely fővárosi tulajdonú területen működik.

Forrás

Főlap Ingatlan Cáfolják a Budapest park bezárását

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1283
Cikkmegtekintések találatai
433758

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 32 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz