Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

P+R parkoló épülhet a Budapest Park helyén

P+R parkoló épülhet a Budapest Park helyén
Nincs elégedetlen szomszédság, több ezren járnak az ott rendezett koncertekre, mégis a bezárás fenyegeti a Budapest Parkot. A 2024-es olimpiai tervekben a helyszínen még villamos-végállomás szerepelt, az olimpiától való visszalépés után azonban továbbra sem garantált a szórakozóhely jövője - írja az Index. Szerintedmi lenne a jó megoldás? Szavazz!

Pál Tibor szocialista önkormányzati képviselő már több beadványt is intézett a ferencvárosi polgármesternek, amiben egy a területen megvalósítható P+R parkoló kialakításával érvel. Noha a terület a főváros tulajdonában van, a ferencvárosi önkormányzat támogatta a képviselő javaslatát.

A javaslat szerint a P+R parkoló igénye azokban az időszakokban nő meg, mikor a park egyébként is zárva tart, azonban a terület funkcióját várhatóan nem lehetne évente kétszer váltogatni. A leaszfaltozott terület és a fizetőkapuk nem hozhatók össze a szórakozóhely már kiépített megoldásaival.

A képviselő javaslata abból a szempontból is szokatlan, hogy a Nemzeti Színház előtti terület mintegy 500 autó befogadására alkalmas és a közelben lévő nagyobb bevásárlóközpontoknak is elegendő parkolóhelyük van.

A Budapest Park üzemeltetői szerint a környék lakóitól eddig még soha nem érkezett panasz, az is igaz ugyanakkor, hogy a fővárosi rendezési tervekben már öt éve is parkolóként szerepelt a terület. A Budapest Park jövője tehát bizonytalan, hogy maradhat-e a mostani helyén, arról a Fővárosi Önkormányzat dönthet.

Maradjon vagy zárjon be a Budapest Park?

Forrás

Főlap Ingatlan P+R parkoló épülhet a Budapest Park helyén

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332405

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 56 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz