Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Budapest mellett épülne fel az ország első, hatcsillagos szállodája

Budapest mellett épülne fel az ország első, hatcsillagos szállodája
Nagy tervekkel állt elő az Etyek-Felcsút-Bicske által határolt terület fellendítésére létrehozott Pannónia Szíve Program. A fejlesztési program részeként Etyeken építenék meg az ország első hatcsillagos szállodáját - vette észre a tervek között a Borsonline. A hatcsillagos szálloda mellé még további hat szállodát húznának fel, melyek három- és négycsillagosak lennének.

A Pannónia Szíve Turizmusfejlesztési Koncepció szerint a minőségi szállodák jelenleg túlságosan Budapest-centrikusak, ezt orvosolnák az Etyekre tervezett komplexumokkal. A szállodák mellett kialakítanának egy pezsgőmúzeummal egybekötött élményfürdőt, illetve felépítenének egy úgynevezett Hungarikum-fürdőt is, Rubik-kocka tematikájú medencékkel, golyóstoll alakú csúszdákkal és C-vitamin bárral.

Egy hatcsillagos szálloda megnyitásához egyébként szigorú feltételeknek kell teljesülniük, többek között az alkalmazottak száma nem lehet kevesebb, mint a vendégeké, minden vendég egyéni igényeihez igazított szolgáltatásokat kell nyújtani, ebéd közben is biztosítani kell az egyéni elkülönülés lehetőségét és egyedi építészeti megoldásokat kell alkalmazni, de ez csak néhány az 1700 feltételből.

A Pannónia Szíve Programra a kormány az első támogatást 2015-ben nyújtotta be, melynek összege 2,3 milliárd forint volt. A fejlesztés fő célja a Vértes, a Velencei-tó és Bicske által határolt terület turizmusának fejlesztése.

Forrás

Főlap Ingatlan Budapest mellett épülne fel az ország első, hatcsillagos szállodája

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1283
Cikkmegtekintések találatai
433811

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 58 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz