Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Budapesten nyílik a régió első Hard Rock hotelje

A pesti bulinegyed közepén nyílik meg a régió első Hard Rock hotelje. A seminole indiánok által birtokolt világcég egy 133 szobás, négycsillagos szállodát avat várhatóan 2019 elején - írja a Napi.hu.

Erőteljes európai terjeszkedésbe kezd a floridai székhelyű Hard Rock Hotel hálózat. Budapest mellett Berlinben, Londonban és Máltán is szállodát nyit a cég. A Budapestre tervezett 133 szobás négycsillagos hotel a lánc többi tagjánál kisebb lesz, és ebben nem nyitnak Hard Rock Cafét, az ugyanis már évek óta működik a belvárosi Vörösmarty téren.

A Budapesti szálloda a VI. kerületben az Ó utca és a Nagymező utca sarkán, az egykori Instant szórakozóhely területén kap helyet, ahol az épület Nagymező utcai frontját meghagyják, de mögé egy teljesen új épületszerkezet kerül.

A szobák átlagos mérete 25 négyzetméter lesz és a hotel alatt egy 70 férőhelyes garázst is kialakít a beruházó. A helyszínhez egy étterem, egy kis konferenciaközpont és egy ajándékbolt is csatlakozik majd.

A Hard Rock jelenleg 74 országban működtet 174 kávézó-éttermet, 11 kaszinót és hoteleket. A hotelek európai láncához egyelőre egy Tenerifén és egy Ibizán működő hotel tartozik. Londonban jövőre adnak át egy 900 szobás új szállodát, két évre rá pedig a berlini és a máltai hotelek készülhetnek el.

Budapesten nyílik a régió első Hard Rock hotelje

A budapesti belváros felértékelődési folyamatába illeszkedik az építés alatt álló luxusapartmanok mellett a Hard Rock Hotel építése is, ami jól mutatja, hogy az egy évtizeddel ezelőtt még kihasználatlanul álló épületek fejlesztésében egyre több befektető lát lehetőséget. Ez a tendencia a következő években azt eredményezheti, hogy az eredetileg ideiglenes megoldásnak szánt romkocsmák egy része fokozatosan kiszorul a főváros központjából, teret adva a magasabb értékű ingatlanfejlesztéseknek.

Forrás

Főlap Ingatlan Budapesten nyílik a régió első Hard Rock hotelje

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332924

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 49 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz