Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Budapesten kívül is pörög az ingatlanpiac

Tovább bővül a fóti East Gate Business Park, ahol tizennégyezer négyzetméteres ipari csarnok építését kezdte el a Wing Zrt. A vállalat elnök-vezérigazgatója, Noah Steinberg elmondta, hogy a piaci igényekre és az ipari park iránti fokozott érdeklődésre reagálva új csarnokberuházásba kezdtek, mely raktározási és összeszerelési célokra egyaránt alkalmas.

Az ipari-logisztikai épületek iránti kereslet növekedése miatt döntött úgy a Wing, hogy új csarnokot fejleszt az East Gate Business Parkban, ahol az új átadással már 100 000 négyzetméter felett lesz a felépült csarnokterület. Az új B2 csarnok egy összesen 25 000 négyzetméter alapterületű csarnokegyüttes első ütemeként épül fel, alapterülete mintegy 14 000 négyzetméter, belmagassága 10,5 méter, a legkisebb bérelhető egység alapterülete pedig 2000 négyzetméter.

Az új B2-es csarnok kivitelezését a Weinberg 93 Építő Kft. végzi, a finanszírozást az UniCredit Bank biztosítja. A csarnok területeire már zajlanak bérleti tárgyalások - derül ki a Wing közleményéből.

Az M0 és M3 autópályák csomópontjánál elhelyezkedő East Gate Business Park 36 hektáros területén eddig összesen 78 000 négyzetméternyi csarnokterület épült fel. Bérlői között megtalálható a GE, a Philip Morris, a Lear, a Rexel és az ABB is. A park teljes kiépítettségében 140 000 négyzetméter csarnokterületnek ad majd otthont.

Forrás

Főlap Ingatlan Budapesten kívül is pörög az ingatlanpiac

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1283
Cikkmegtekintések találatai
433810

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 57 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz