Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Hatalmas üzletek előtt a magyar ingatlanpiac

Hatalmas üzletek előtt a magyar ingatlanpiac
A magyarországi befektetési ingatlanpiac 2016-os, 1,54 milliárd eurós (480 milliárd forint) forgalmát jó eséllyel elérik az idei év üzletei - prognosztizálja a CBRE budapesti irodája. A cég az elmúlt egy évben nyolc jelentős tranzakció megkötésében vett részt, amelyek során közel 350 millió euró értékben cseréltek gazdát irodaépületek és ipari ingatlanok.

Két jelentős logisztikai központ és három városközponti ingatlan eladásában való részvétel után a CBRE budapesti irodája bizakodással tekint 2017-re. A cég információi szerint mintegy 500 millió euró értékű ingatlan jelenik meg hamarosan a magyarországi kereskedelmi ingatlanpiacon, amivel az idei év egészére a forgalom meghaladhatja a tavalyi 1,54 milliárd eurót. Mindez azt jelentheti, hogy 2012 óta töretlen a hazai befektetési piac növekedése.

Nagy értékű, ismert budapesti irodaházak, mint a Váci Corner, a Nordic Light vagy a Park Atrium, a budapesti ipari és logisztikai piac olyan jelentős ingatlanjai, mint a Dél-Pesti Üzleti Park vagy az Aerozone az elmúlt egy évben cseréltek gazdát. A cég által támogatott 8 jelentős ügyletben a vevők összesen közel 350 millió eurót fizettek olyan ingatlanokért, mint a Váci Corner, a Nordic Light vagy a Park Atrium, de a budapesti ipari és logisztikai piac olyan ingatlanjai, mint a Dél-Pesti Üzleti Park vagy az Aerozone is ezek között említhető.

Forrás

Főlap Ingatlan Hatalmas üzletek előtt a magyar ingatlanpiac

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1138
Cikkmegtekintések találatai
327679

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 88 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz