Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Szinte hihetetlen: három nap múlva megszűnhet a pesti káosz

A helyszínen lévő táblák azt hirdetik, hogy május 13-án várhatóan befejeződik a Róbert Károly körút felújítása az Árpád híd és a Vágány utcai felüljáró között. Autósok ezrei várhatják izgatottan a szombati napot.

Legutóbb a TV2 riportjában lehetett látni azt a táblát, ami azt hirdeti: május 13-án szombaton befejeződik a csigahadművelet néven elhíresült, tavaly szeptember 17-én indult Róbert Károly körúti felújítás.

Szinte hihetetlen: három nap múlva megszűnhet a pesti káosz

Részlet a TV2 videójából.


Korábban Dabóczi Kálmán, a BKK vezérigazgatója is arról beszélt az InfoRádió Aréna című műsorában, hogy május közepére mindenképpen végeznek a beruházással.

"A legjobb tudásom szerint kész lesz időben a felújítás, május közepére el kell készüljön, és nem csak azért, mert kapcsolódik a vizes-vb infrastrukturális beruházásaihoz, hanem azért is, mert nem akarjuk indokolatlanul hosszú ideig feltartani az utasokat, és akadályozni a közlekedést" - mondta akkor a vezérigazgató.

A nyolc hónapig tartó felújítás és az ezzel járó forgalmi lezárások ideje alatt az érintett szakaszon új aszfaltréteget fektetnek le, illetve ahol szükséges, kicserélik a teljes pályaszerkezetet, ez idő alatt a szegélyek és a kapubeállók is átépülnek, a Róbert Károly körút-Lehel utca csomópontban megújult a villamosvágány is. Az útpályától zöldsávval elválasztott, kétirányú kerékpárút épül a Róbert Károly körút déli oldalán, az Angyalföldi utca és a Vágány utca között.

És végül egy infografika, ami összefoglalja, hogy végül a felújítás eredményeképp mit kapnak az arra közlekedők a hosszú ideje tartó forgalmi dugókért cserébe.

Szinte hihetetlen: három nap múlva megszűnhet a pesti káosz

Címlapkép forrása: MTI Fotó/Máthé Zoltán

Forrás

Főlap Ingatlan Szinte hihetetlen: három nap múlva megszűnhet a pesti káosz

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332943

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 59 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz