Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

150 méter is lehetne a Kopaszi-gátra tervezett magasház

Többen ellenzik a Kopaszi-gátra tervezett 120 méter magas irodaház megépítését arra hivatkozva, hogy a toronyház zavarná a város látképét. A XI. kerület főépítésze szerint azonban a hazai szabályozások miatt a 120 helyett inkább egy 150 méteres épület mutatna jól - írja a Magyar Idők.

"A hazai építésügyi szabályozás miatt nem tud olyan karcsú lenni a tervezett toronyház, mint más európai vagy tengerentúli városokban felépült társai. A problémát az jelenti, hogy a kötelező elemek - sok lift, lépcsőház, bonyolult megoldások - miatt túl széles tornyot kell építeni, így az arányok miatt egy legalább 40 emeletes - 150 méter magas - toronyház mutatna jól." - mondta el Takács Viktor, Újbuda főépítésze.

150 méter is lehetne a Kopaszi-gátra tervezett magasház

Forrás: BudaPart


A tervek szerint egy ilyen épületet 2-2,5 év alatt lehetne felépíteni, míg az előkészületekre is nagyjából ennyi idő kell. Mivel az előkészítés már több, mint egy éve tart, ezért megfelelő érdeklődés esetén jövőre indulhat az építkezés.

150 méter is lehetne a Kopaszi-gátra tervezett magasház

Forrás: BudaPart


A BudaPart beruházás során 2000-2500 lakást építenének fel, de a lakásokon kívül irodákat, szállodát, parkolókat és kiskereskedelmi egységeket is létrehoznának. A teljes fejlesztés 8-10 év alatt fejeződhet be, aminek eredményeként 30 ezer ember lakhat, dolgozhat majd egyszerre a területen.

Forrás

Főlap Ingatlan 150 méter is lehetne a Kopaszi-gátra tervezett magasház

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332417

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 65 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz