Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Utolérte Londont a budai kerület

Dél-Buda az egyik legkeresettebb ingatlanpiac a fővárosban, a lakóingatlan-fejlesztések, az egyre jobb tömegközlekedési hálózat és a könnyű megközelítése miatt. Emellett az elmúlt években a dél-budai alpiac vált a leggyorsabban fejlődő irodapiaccá, 2016 végén az irodák mindössze 4 százaléka állt üresen, ami kevesebb mint fele a 9,5 százalékos budapesti üresedési rátának.

Rekord alacsony üresedési ráta


Míg néhány évvel ezelőtt a 25 százalék feletti üresedés sem volt ritka a budapesti piacon, addig mostanra az összes fővárosi irodaterület kevesebb mint 10 százaléka áll üresen. Mindez Dél-Budán mutatja a legextrémebb értékeket, ahol a londoni city-hez hasonló üresedési értékeket mérnek. Az, hogy az ottani irodaterületek 96 százaléka foglalt, a fejlesztők közül is egyre többeket vonz a piacra.

Utolérte Londont a budai kerület

Az irodaház.info oldalán található információk szerint jelenleg a bérlők 27 irodaház közül választhatnak a XI. kerületben, amelyek közül az "A" kategóriás épületekben 11-14 euró havonta a tipikus négyzetméterenkénti bérleti díj.

Fejlesztések


Dél-Budán számos nagy ingatlanfejlesztő már most jelen van, de a következő években is várhatóan százezer négyzetméteres nagyságrendben épülnek majd a kerületben irodaházak. A fejlesztések közül legutóbb a Dombóvári út/Nádor utca sarkán épülő Alphagon irodaház építését jelentették be.

Utolérte Londont a budai kerület

Forrás: CBRE


A szintenként 860 négyzetméteres épület várhatóan 2019 második negyedévére készül el és a tervek szerint kisebb, 250 négyzetméteres területeket is kialakítanak benne, ami a kisebb cégek számára is lehetővé teszi a bérlést.

Forrás

Főlap Ingatlan Utolérte Londont a budai kerület

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332419

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 64 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz