Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Jelentős ingatlanfejlesztések a kisebb magyar városokban

A CTP számos új szerződést írt alá 2017 első negyedévében Magyarországon, tovább erősítve pozícióját a hazai piacon. A hazánkban 2016 eleje óta jelen lévő ingatlanfejlesztő közel 300 ezer négyzetméter alapterületű ipari ingatlanportfólióval számol.

Több új szerződés aláírásával hamarosan eléri a 300 ezer négyzetméteres ipari ingatlanportfóliót a CTP. A cégnek Győrben, Biatorbágyon, Tatabányán és Komáromban is vannak érdekeltségei, ahol a közeljövőben új fejlesztésekbe kezdhet.

A cég egyik legjelentősebb szerződött partnere a Dana Hungary Kft, amelynek új fogaskerékgyártó gyáregységét fejleszti Győrben. A járműipari alkatrészgyártó 46 millió eurót fektet negyedik győri gyárának felépítésébe. A 13 négyzetméter alapterületű létesítmény építése már elkezdődött, a termelés várhatóan 2019 elején indul.

Jelentős ingatlanfejlesztések a kisebb magyar városokban

A beruházó további két nagyméretű ingatlanfejlesztése is jó ütemben halad, amelyek tervezett átadási ideje 2017 nyara. Biatorbágyon a Vendel Parkban bővíti a GSI meglévő üzemcsarnokát további 16 ezer négyzetméterrel, valamint Tatabányán a gyógyászati segédeszköz termékeket előállító Coloplast részére fejleszt 27 ezer négyzetméternyi logisztikai központot.

Szintén Tatabányán egy már meglévő bérlő számára is bővít a jelenlegi 6 500 négyzetmétert további 16 800 négyzetméterrel, ami a tervek szerint 2018 elejére készül el. Egy komáromi zöldmezős beruházással pedig egy autóipari beszállítónak épít csarnokot, várhatóan 2018 elejére.

Jelentős ingatlanfejlesztések a kisebb magyar városokban

Forrás

Főlap Ingatlan Jelentős ingatlanfejlesztések a kisebb magyar városokban

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332404

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 55 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz