Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Jelentős csúszásban a vizes-Vb projektjei

Jelentős csúszásban a vizes-Vb projektjei
Több helyszínen is komoly csúszásban van a vizes-Vb épületeinek kivitelezése - írja a Magyar Nemzet. Bár hasonló rendezvényeknél máshol is fel szoktak merülnek csúszások, végül mindig sikerül időben befejezni a projekteket, most azonban több helyszínen is komoly gondok lehetnek.

Három hónappal a vizes-Vb kezdete előtt a legnagyobb projekttel - a Dagály úszókomplexummal - várhatóan nem lesz gond, a kisebbek közül azonban háromnál is csúszások lehetnek. A margitszigeti Hajós Alfréd uszodánál a medence munkálatai és a mobil lelátó kivitelezése körül is sok a bizonytalanság, de a fedett uszoda beázásmentesítése, a nyílászárók cseréje a medence felújítása és egyéb gépészeti, csatorna- és elektromos ellátást biztosító fejlesztések elkészítése is várat magára.

A városligeti műjégpályánál statikai problémák lehetnek, nem volt biztos, hogy a betonalapzat elbírja az ideiglenes medencét, aminek helyét éppen ezért a közelmúltban módosították. A Batthyány téri ugrótorony medencéjének helyét pedig mindössze három hete választották ki.

A lemaradásokat van, aki szerint be lehet még hozni, de ez tovább drágíthatja az eseményt. A Magyar Nemzet számításai alapján a mostanra 95 milliárd forint felett járó vizes-Vb költségvetését a csúszás tovább növelheti, mivel a kivitelezők a rövidebb határidők miatt még több pénzt kérhetnek.

Forrás

Főlap Ingatlan Jelentős csúszásban a vizes-Vb projektjei

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1138
Cikkmegtekintések találatai
327665

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 86 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz