Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Magyar munkaerőt keres a bővülő parndorfi bevásárlóközpont

Magyar munkaerőt keres a bővülő parndorfi bevásárlóközpont
Újabb részleg nyílt kedden a burgenlandi Parndorfnál lévő outlet központban, így 15 új üzlettel, kávézókkal és éttermekkel bővült a kínálat - írja az MTI. Az üzemeltető 20 százalékkal tervezi növelni az alkalmazottak számát, aminek során Magyarországról is várja a munkavállalókat.

Az 5500 négyzetméteres új részleggel az ausztriai bevásárlóközpont összterülete több mint 36 ezer négyzetméteresre nőtt. Jelenleg 1500-an dolgoznak az outletben, azonban a tervek alapján az alkalmazottak számát húsz százalékkal növelik majd. A csoport illetékesének tájékoztatása szerint nem csak Ausztriából, hanem Magyarországról és Szlovákiából is várják a munkavállalókat.

A McArthurGlen Csoport - a bevásárlóközpont tulajdonosának - tájékoztatása szerint a parndorfi outlet jelenleg a legnagyobb burgenlandi privát munkáltató. Az elmúlt 19 évben 53 millió látogató fordult meg az üzletközpontban, ahol eddig több mint 160 bolt, tíz kávézó és étterem működött.

A tulajdonos és üzemeltető az 1993-ban alapított McArthurGlen Csoport, ami elenleg kilenc országban 24 bevásárlóközpontot működtet, és mintegy 600 ezer négyzetméternyi üzletet tudhat magáénak.

Forrás

Főlap Ingatlan Magyar munkaerőt keres a bővülő parndorfi bevásárlóközpont

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332885

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 17 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz