Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Sávlezárás jön a Róbert Károly körúton

Sávlezárás jön a Róbert Károly körúton
A Róbert Károly körút komplex felújításához kapcsolódó közműmunkák miatt 2017. április 8-tól (szombattól) várhatóan 13-ig (csütörtökig) a Váci út felől a Lehel utca felé vezető útpálya az Angyalföldi utca/Teve utca és a Kassák Lajos utca/Pap Károly utca közötti rövid szakaszon egy sávra szűkül, az arra közlekedők megnövekedett utazási idővel számolhatnak - tájékoztatott a BKK.

A Róbert Károly körútról a Teve utca felé balra, illetve az Angyalföldi utca felé ebben az időszakban is lehet kanyarodni. A felújítási munkák hátralevő idejében nem lesz több olyan alkalom, amikor forgalmasabb időszakban egy sávra szűkül a Lehel utca irányú útpálya.

Az útpálya egy sávra szűkítése elengedhetetlen, ugyanis két nagy átmérőjű vezeték telepítése történik, ez pedig - a már így is minimálisra csökkentett munkaterületen - egy forgalmi sávban nem oldható meg. Annak érdekében, hogy a vezetékek fektetése a lehető legrövidebb idő alatt és a forgalom minél kisebb mértékű zavarásával történjen, a BKK a tavaszi szünet idejére időzítette a munkálatokat, a kivitelező pedig vállalta a több műszakban és hétvégén történő munkavégzést.

A Róbert Károly körút Árpád híd és Vágány utca közötti, 2016 szeptemberében kezdődött, 2017 nyarára elkészülő teljes körű, komplex felújításáról a BKK oldalán részletesebben is olvashatunk.

Forrás

Főlap Ingatlan Sávlezárás jön a Róbert Károly körúton

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1134
Cikkmegtekintések találatai
326926

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 19 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz