Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Szombattól pótlóbuszok jönnek a 4-6-os villamos vonalán

2017. április 8-tól (szombattól) két és fél hétig, április 25-ig (keddig) a 4-es és a 6-os villamos pályafelújítási munkák miatt két szakaszon, megosztva közlekedik: a Széll Kálmán tértől a Wesselényi utcáig, Dél-Budáról pedig a 32-esek tere megállóhelyig. A Wesselényi utca és a Corvin-negyed M között mindvégig pótlóbusz viszi az utasokat - közölte a BKK.

A pótlóbuszok közlekedése azonban a villamospótlás ideje alatt kis mértékben többször is változik attól függően, hogy éppen mely munkaterületen dolgoznak. A villamospótlás ideje alatt éjszakánként a teljes nagykörúti vonalon pótlóbusz jár. A Nagykörúton a Dob utca és a Pál utca között mindkét irányban buszsávot alakítanak ki, a pótlóbusz megállóinak környékén pedig megállási tilalom lép érvénybe.

2017. április 8-tól (szombattól) 25-ig (keddig) a 4-es és a 6-os villamos vonalán pályafelújítást végeznek Pesten a Bérkocsis utca és a Népszínház utca, a Rákóczi út és a Dohány utca, valamint Budán a Karinthy Frigyes út és a Budafoki út közötti vonalszakaszokon. Az Oktogon és a József utca között utoljára az 1990-es években végeztek nagyfelújítást, a kiemelkedően magas forgalmi terhelés hatására azóta a pályaszerkezet elhasználódott. A forgalom fenntartásához szükséges kisebb beavatkozásokat kéthetente éjszaka elvégzik ugyan, a nagyobb javítási munkákhoz azonban szükség van az áprilisi, két és fél hetes villamospótlásra. A változások az alábbi tájékoztatón láthatók:

Szombattól pótlóbuszok jönnek a 4-6-os villamos vonalán

Klikk a képre!

Forrás: BKK


Emellett a BKK mind a közösségi közlekedési változásokról és kedvencnek jelölt járatokról, mind a közúti fennakadásokról folyamatosan frissülő információkat nyújt a honlapján, vagy okostelefonokra letölthető mobilalkalmazáson keresztül.

Forrás

Főlap Ingatlan Szombattól pótlóbuszok jönnek a 4-6-os villamos vonalán

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332956

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 64 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz