Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Másfél milliárddal drágább lesz, maradhat?

10,67 milliárd forinttal a volt MTESZ-székházat Market Építő Zrt. tette a legjobb ajánlatot a Kossuth téri irodaház építésére. Az Országgyűlés Hivatala új irodaházának építésére korábban 9 milliárdos keretösszeget határoztak meg, a mostani magasabb ajánlat szerződésének megkötéséhez így még a kormány döntése szükséges - olvasható az InfoRádió oldalán.

A Kossuth Lajos tér 6-8. szám alatt, a volt MTESZ-székház helyére épül fel az Országgyűlés hivatali szervezetének elhelyezésére szolgáló új irodaház. A kivitelezésre a Steindl Imre Program Nonprofit Zrt. három vállalkozástól kért fel ajánlatot, amelyek közül a legalacsonyabb ajánlat a Market Építő Zrt.-től érkezett, de ez is több mint másfél milliárd forinttal meghaladja az eredetileg meghatározott 9 milliárd forintos keretösszeget.

Másfél milliárddal drágább lesz, maradhat?

Forrás: MTI / Róka László


A legjobb ajánlat 10,67 milliárd forint volt - tudta meg a Napi.hu, ezért a tervezett keret túllépéséhez a kormány hozzájárulása szükséges. Az ár azonban az új irodaház átalakítási munkálatai mellett tartalmazza az Országház épületén belüli átalakításokat, valamint a földfelszín alatti átjáró építési költségét is. Az új irodaházat ugyanis egy földalatti folyosóval kötik majd össze a Parlament épületével, a Kossuth tér alatt. A beruházás befejezését 2018 második felére tervezik.

Forrás

Főlap Ingatlan Másfél milliárddal drágább lesz, maradhat?

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332893

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz