Ingatlan Hírek

Colosseum Ingatlan Debrecen
Ingatlan közvetítés és Értékbecslés

Épül Angyalföld új közplázája

A keddi alapkőletétellel hivatalosan is megkezdődött a XIII. kerületi Klapka szolgáltatóház építése, ami várhatóan 2018. III. negyedévére készül el. A bruttó tízezer négyzetméteres komplexumban kereskedelmi területek és lakások is lesznek.

A Klapka szolgáltatóház 5 szintes épületének földszintjén és első emeletén 20 és 300 négyzetméter közötti alapterületű üzlethelyiségek kapnak helyet, a két szintet látványfelvonó kapcsolja majd össze. A felsőbb szinteken összesen 33 darab 44 és 90 négyzetméter közötti lakást alakítanak ki.

Épül Angyalföld új közplázája

Forrás: budapest13.hu


"2018 első félévében sor kerülhet az új épület önkormányzati birtokbavételére, és az év második felében beköltözhetnek majd a bérlők és a szolgáltatások üzemeltetői is, amelyeket pályázati úton fogunk kiválasztani" - mondta el Tóth József, a XIII. kerület polgármestere.

A kivitelezésre kiírt közbeszerzési eljárás nyertese a LATEREX Építő Zrt. lett. A beruházás hitelfelvétel nélkül, kerületi önkormányzati forrásból valósul meg, amely összértékben bruttó 4 milliárd 236 millió forint lesz.

Forrás

Főlap Ingatlan Épül Angyalföld új közplázája

Domain név eladó!

Érdeklődni illetve ajánlatot tenni e-mail-ben lehet:

iroda @ colosseumingatlan.hu

vagy a

Kapcsolat Menüben


Animált felhőkép

Felhőkép

 

Hőtérkép

Oldal Találat

Látogatók
1
Cikkek
1139
Cikkmegtekintések találatai
332799

Előrejelző oszlop

Ki olvas minket

Oldalainkat 46 vendég és 0 tag böngészi

Hírdoboz